Да ,и мене ако е мое дете многу ми се гадеше то кини лево па десно па јас сум го ишлакала до грб. А па при потечна столоца разлевав абе што ептен не ме биваше за слекување на гаќите. А за облекување царска работа
Оди во Зегин има акција, 799 ден. 4ка-104 пелени, 5ка 96 пелени, 6ка-86 пелени. @Sofi.ja @Brpbrp Мислам дека и вие ги користите.
Виолета 5ка со 96 пелени? Вчера купивме 5ка со 52 пелени од Рамстор за 600ден со 100 поени. Баш пред некој ден прашав во Зегин што имаат на попуст ми рече само Дајперс.
Не сум сретнала до сега вакво пакување,ама супер попуст е. Од која зегин ги зема? Да не е само во таа аптека промоцијата ?Зошто ми се случило да ме откачат дека само во одредени аптеки важи.
Во Кисела вода Расадник. Види прашај ама мислам дека треба сегде да важи. Ќе има нови пелени во бело пакување. Веќе има од новите во ДМ ама само 1 број.
на моето бебе памперс му пропушта, виолета исто, пробав со поголем бр пак исто и тоа скоро секогаш навечер, незнам кој следни да ги пробам, а му менубам често пелена навечер, исто менам често и пак некогаш пропушти, совет за некој пелени кој би ни помогнале