За ширината ми беше дали има разлика. Мислев 4+ е поширока...а, 5-та е поширока или подолга само? Thanks
И поширока и подолга е 5. А 4+ само малку подолга мислам. Јас за преку ден користам памперс актив бејби 4 подолги а потеснички се малку од виолетата , а навечер виолета 5ка
Вчера имаше ОК залиха на бејбилов во Капитол. Од тоа што видов, имаше џамбо пакувања 3ка, 4ка, 4+ и 5ка ако не грешам.
Мене памперс премиум ми беа топ. После 2ка преминав на памперс актив 3ка, а сега сменив на памперс гаќички. За мене супер се покажаа.
Здраво девојки, има ли некој што користи Pampers active baby 4ка, во зегин има 2 типа, едното пакување го купив јас ми кажаа дека се променети, после мене купи маж ми старото пакување, тоа што постојано го користевме кое го имате вие, тоа со розеви бројки е подобро според мене? И што мислите за Pampers 5ка?
Јас го користев обичното пакување и последниот пат сопругот земал од вториве со розево демек нови се немало веќе од стариот. Поубави се според мене со розевото. А вчера видов во аптека и од двете има сигурно не се потрошени залихите од старите. 5ка немам пробано сеуште за навечер котистам виолета 5ка.
Дезенот, лепенките тоа растргливиот материјал што е , и на предниот дел тие страничните се подолги поубаво се мести , друго не сум приметила не сум анализирала ова од прв поглед го приметив