И Овие се обични само мислам дека им се сменети и кога ќе се потрошат залихите ќе останат само овие со розево иста цена се
Еве ги лево розево пакување, десно плаво, многу се подобри розевите не знам од слика колку може да се види..
мм да баш се цакани Ми се свиѓа лепенката што е сменета , баш такво ми треба . При крај ми е пакетчето ги барам овие низ цело Кав ако треба
5 месеци сме па сакам на поекономична варијанта да сменам памперси Некоја мајка искуство со овие. Поздрав
Во Зегин даваат поклончиња со купени пелени или гаќички (мм не е сигурен со што точно следува поклонот зашто земал и од двете). Спојлер Убави се, шишето е со цевче, а другото е плиток сад поделен за ужина и врз него подлабок за кашичка и има мала вилушка.
Фала. Мислев со премиум да не даваат, јас прееска купив и не ми дадоа. Во рамстор има кујна за 4 пакувања.
probaj gi bambino mislam deka bea od stokomak jas 5 ka koristam 38 parcinka 310 denari super se, sega neznam kolku parcinja ima vo pomalite broevi ama cenata e taa
Јас земав и 4ка и 6ка актив. Прашав дали е за сите бројчиња од актив ми рекоја да. Е сега немаа во моментот купони ми кажаа да си ја чувам фискалната. Сега ке земам уште 2 паковања па ке пишам дали земав кујничка Иначе во 6ката од рамстор има помалце парчиња него од зегин како така незнам И само 4ката им беше во нова паковка може сега имаат и од 6ка ново паковање