@Milkiway Мојата ќеркичка има 14 кг и носи 6ка памперс актив,ама и 5ка може комотно да носи.Од бејбилав носеше 5ка. Дефинитивно ти е голем бројот за килажата.Ако мислиш дека го стегаат ластиците пробај друга фирма. Инаку има 7мица гаќички од памперсот.
Моево околу 10 кила е носи 4+, може и 5ка да сменам сега.. Бејбилав 5 купив пред некој месец, пливаше во нив. 15+ е..
Последниов преглед не ни кажа и ние не прашавме. Сега му облакам 80ка број од ваикики 9-12м величина 75ките (6-9ме величини) веќе му се мали во стомак го стегаат едвај прст да ставам, а во должина кнап
@Brpbrp по тебе да се ориентирам кој број носи малото сега пелени?уште виолета користиш? Пишав погоре дека бејбилове до 6+ величина се, а веќе 6ката ја почнав па затоа ме интересира секако ќе морам да ги сменам за жал И бејбилове имаат гаќички ја многу не ги разбирам тие? Што е разлика со пелена и од кој месец се користи? Нели се повеќе за деца кога ќе оди или можам да ги користам?
Мама за големиов е 13кг и нешто користам 6ка памперс актив. А мали е 10 кг 4ка актив користам и долг е 9-12 бодиња строго носи. Сега и од кога се во ново паковање подобри се а бејби лове на 10 кг за големиов 4+ земав. Ај ке речам он ситен беше но малово богами го има
Значи нешто од прилика како моево е, 9-12 веќе му се кнап и кај да е нема да ги носи, веќе земам 12-18. Ама твоето е помало во килажа. Се мислам како ги местиш штом веќе 6+ планираш. Ако не па да ставиме слики како им се облечени пелените
5ка користи 10кг и нешто има али овие уште ќе му тераат уште месец најмалце . Со Виолета терам Еве и попуст има од утре пробај ги. Гаќите се поголеми од пелените али од Бејбилов гаќите сум задоволна од Слипи пропуштаа многу.
Знам тоа ама секогаш ми истекува. Друго е обична пелена тргаш лепенки собираш изненадувањето лепиш и во канта. А гаќата кинам тече,собирам па тоа лепенчето од позади лепам и од страните па ми истекува. И ми се стемна. Ова лани. Немам сила сега да се вежбам
Кај синко немаат врска кг со бројка. 12 кг има а 6ка премиум користам, 6ка актив одамна му се мали. 6ка виолета му се мали, едвај ги потрошив, немаше друга опција па зедов пакување. И квалитетот не им е добар. Гаќички 7ца памперс, други немам пробано. Бејби лов 6+ се малку поголеми од премиум 6 ако добро паметам. Ама кога и да отидам во дм само 1ци и 2ки има.
јас дека имам бебе со тврди каки, со запек, па немам такви ситуации. Ама кога е малку помеко, дека кака обилно од прашокот, и од обична пампа излегува при бришење.
Оли 6+ би ги носел за месец од сега а минимални се разликите меѓу на пример 6 и 6+. 6ка само што почнувам. Фала ви дечки значи ќе морам даменувам секако марка здрвје да ги истерам бејби лове ќе свртиме на виолета @Brpbrp ќе те послешуам од нив 5ка ќе земам
што значат жолтите линии на ластиците кај бутчињата? мислев дека се како странични индикатори, но никогаш не ми се обоиле... колку и да била пелената полна.