Zdravo mamicki. Dali nekoj od vas znae koja marka se ovie peleni sakam da gi probam bidejki mi izgledaat dizajnski ubavo. Vi blagodaram odnapred.
Јас на моите веќе подолг период им ставам Слипи гаќички и сум задоволна од нив. Во последно време, дека пијат многу вода, навечер некогаш не им издржува и се случува да прокиснат. За навечер почнав да користам Памперс гаќички. Незнам зошто, катастрофа се. Секое утро се будат прокиснати. Со Слипи не прокиснуваа така често. Убаво им ги вадам ластичињата, големината им одговара на килажата. Може да споделат искуства мајките кои им ги ставаат на своите дечиња?
Јас му ставам гаќички ама не му протекло досега. Сабајле е полна, тежи. Моево е тесно во колковите, нема облини и гаќичките баш убаво му се лепат од сите страни, да не треба поголемо бројче да земеш, што знам? Или може памперс не одговараат на градбата, може слипи поубаво му се лепат. Само не те сфатив, кои ластичиња му ги вадиш?
Околу ножињата, на карнерчињата мислев, дека убаво ги вадам да се нанадвор. Памперс дефинитивно не им одговараат, ниту на едниот, ниту на другиот. Благодарам Јана на споделеното искуство
Ovie se bambino od stokomak super se ako me prashate i za kvalitet i za cena Nie 5 ka koristime 310 den 38 parcinja se
Слипи ми прокиснуваа од страна 5ката, предходно 4ка имавме и ниедна не прокисна.И веќе не ми ни текна да земам.Најзадоволна од бејби лов сум ниедна му немаше прокиснато.
Презадоволна сум од Бејбилов, посебно од Nature, макар што и Премиум се одлични. Веќе за скоро ќе преминеме на 3ка. Од Памперс бевме цело време со црвено газе, па секој ден со Хиперманган ја одмивав, сега е друга приказна веќе.
Јас за навечер ставам премиум кеар. Ретко ретко протекува кога е преполна. За навечер можеш и еден број поголем да земеш, акп денски носи 4ка, за ноќе 5ка ставај.
Во зегин и еурофарм се секогаш на акција, 2 за 1200. Едно со цела цена, другото пола. И во дм ги има некогаш на попуст.