Ги земав овие молфикс со гратис што се, не се лоши само се потенки. Јас по грешка земав 2ка. И сеа ми седат не искористени
Јас со слипи почнав од прв ден и до ден денес еве ги користам (скоро 10 месеци) супер се за ќере ни пропуштаат, ни мирисаат лошо ниту и прават некаква реакција. Но сакам да пробам поефтина варијанта, да ми понудите некои што се поефтини, да не пропуштаат најбитно. Некако ми е страв да сменам дека од почеток сме со нив.. Исто и со аптамилот така..
Кај нас супер за сега, период од 20 часот до 5 спие, не е прокиснат, памперс полн, па менувам. Меки се, со индикатор
Molfix за моја беба ехтра погодени,не ги менувам за ништо,а скоро сите ги имам пробано и преку ноќ ми пропуштаат и од најскапи до најефтини.Така да од мене.
Во болница и ставаа бекутан пелени а ни дадоа и за дома едно пакетче океј се, ама јас имав изнакупено памперс и тие и одговараат и сега добивме огромна торта од пелени гледам дека се слипи натурал па ќе ги пробам и тие, со цени дали знеаете како се движат слипи? Ако и одговараат и ако се поевтини да поминеме на нив
Купувам наеднаш две пакувања Памперс премиум од тие со попуст на второто, 2×2. Тоа како за 3 да одиш и оп дома се враќаш со 4 за истите пари. За психа е океј
Чекајте, да ви кажам и друга финта со економијава. Земаш во џеб 3200-3300, одиш да купиш 4 пакувања, си викаш тамам да си имам цел месец, да не ги мислам. Доаѓаш на каса, вадиш пари, а таа на шалтер ти вели: ,,Госпоѓо, многу пари дадовте, помалку треба". Помалку? Колку често слушаме дека нешто помалку треба? Плаќаш 2400, влечеш 4 пакувања за џабе и 800-900 жглааап ставаш на страна. Така трипати и четвртиот пат одиш беспари да купиш 4 нови пакувања. Или секојпат одиш во некоја продавница да му купиш нешто на бебето со тие 800-900 и ќе дадеш уште трипати повеќе од тоа што си заштедил
Дали Памперс гаќите се пошироки? Оние од Бејбилав многу тесни се некако, не се како пелените. Не му се тесни горе кај мешето, не му се тесни ни долу, туку самите гаќи се како поплитки. @Jana06 Кој број рече дека гаќи земаш?
4ка му ставам. 5ката се од 12 до 17кг. Пробај мало пакување ама воопшто не се плитки. Мислам пак зависи од градбата на бебето и најдобро да се проба.
Јас уште на 4 месеци му ставив од гаќите на бејби лов, тесни се кја ластикот ама воопшто не пропуштаат за разлика од обична пелена што скоро цело гзе им го фаќа
Не му се тесни на моево кај ластикот, таму му се супер. Тоа цело газе што не го фаќа ме нервираат, во тоа се плитки.
плитки се, да. Не како пелена. За ќерче користев доста. За малово ќе треба кај да е, само се врти кога менувам пеленА. Кај да е ќе почне и фа ми бега