Сакам да прашам за Вип пелените дали сите броеви имаат 90 пелени внатре за 600 ден. и важи ли уште таа понуда???? Јас користам бр.3 да не се помалку тројчето м?
Мене ме интересира што е разликата помеѓу Pampers active baby и Pampers sleep and play? Ние користиме sleep and play и сега за сега сум задоволна од нив.
се си мислам да сменам,нешто поевтино да земам и пак се враќам на бекутан Земав дајпер пропуштаат,кан бебе на 2 -3 часа мора да се менува а бекутанов на 3-4 часа и навечер до сабајле е со една, а од другиве ќе морам навечер кога станувам за доење барем еднаш да му менувам инаку утоп сабајлето ќе биде
Да не те разочарувам ама мене Бекутан на саати пол г и менувавмеи 2 пати навечер исабајле бевме утоп а има 9,5кг значи ептен не сме за 5ка тие се од 11кг, се мислам за виолета што се со двојно јадро кан бебе ги менувам на 3 часа и еднаш навечер и добри сме
Еве зедов и јас кан-бебе 1 за до 5кг и тоа мало паковање со 14 пелени за во болница тоа, се надевам ќе се доволно, па после за дома ќе купуваме поголеми пакувања да видиме еднаш како ќе се покажат
Во тројчето има 70+ (не сум точно сигурна знам дека е над 70). А мало пакетче е со околу 40пелени а чини околу 300 и нешто. Не е многу специфично,знам. Извини. Јас гледав за двојче затоа што тоа ми требаше. Другарака ми користи 3че за малата и од неа видов на паковањето за бр на пелени,а за цена не беше сигурна. Мене ме чуди тоа што малата утре ќе прави 2 месеци а користи тројче и тоа веќе две недели ако не и повеќе. Толку брзо ги надраснуваат пелените?
Да а потоа се успорува , инаку официјално најевтини кан бебе во стокомак 4+ со 54 пелени е 580 ден на акцијаа редовна цена е 610ден
Pamper Active Baby се со подобар квалитет. Моја пријателка прво ги користеше тие пелени и е презадоволна. Почна да ги користи Pampers Slip & Play (бидејќи се поефтини), ама од нив не е баш задоволна. Се случува да пропуштаат. Самата вели дека не се толку квалитетни како Pampers Active Baby. Не знам дали уште ги користи тие пелени.
На почеток ги користевме со единицата супер бевме ама од двојката почнаа кога ќе се искака да не држи, да пропушта па почнавме да менуваме. Инаку пелената е комплетно различна од другите по материјал, да не ми се случеше истекувањето мислам дека уште ќе ги користевме
овие вип пелените каде мози да се најдат дали г има по маркетите аптеките и дали ги има во битола и каде дали некоја знај и дали некоја битолцанка ги има користено фиеста пелените од шик некој викат дека биле добри а и цената мислам не му е лоша сега треба баш да се подготвам и со памперси ама стварно незнам од кој да земам
Јас ги имам користено првите 6 недели. Бидејќи бев во филм најдоброто за бебето. Не сум нешто презадоволна... ги користев и портокаловите од памперс слип анд плеј со мирис на камилица е тие се врв. Моментално користам бекутан и можам да кажам дека сум презадоволна. Секаде ги имаш пампертс премиум. Оди во веро ќе ги најдиш во бело пакување се со 5 ѕвезди и цената му е изгор. Јас ги користев фиеста за преку ден. Задоволна сум. Добри се за редовно менување на пелени а и не се скапи. Еднаш ги тестирав за преку ноќ ама пуштаат.
сакаш да казиш дека не се добри и пропуштат а јас баш такви зедов ама за срејка помало паковање од 38 за да видам како се а за на болница зедов кан бебе од 14 пелени па ке испробвам да видам кој ке ни одговарат а доволно ли ке бидат отприлика 14 пелени за на болница
таман ќе ти се, јас дури и помалку истрошив таму,а ако ти се малце, ќе ти донесат инаку јас користам сега tojuours, добри се, на вечер битно не пуштаат, а цела вечер сме со една пелена, порано ги користев кан бебе, до 5 месец, ама почнаа да ни пуштат, земавме и поглем број, но ништо, па ги сменивме, па сега засега е добро со овие