Да, зошто да не. Ама реално немаш некоја потреба да ги купуваш. Кога одат бегаат и затоа гаќички се полесни. Синко сега не сака да му облекувам гаќички. Вели НЕ.
Здраво, сакам на синко да му земам памперс гаќички за денски, но незнам дали треба истата бројка како нормалниот памперс. Сега користиме памперс актив 4, дали треба и гаќички 4ка? Се плашам да не се лабави кај ластикот па да ми пропуштаат. 11 месеци е, ама не е полничок кај делот на стомачето. Искуства некој кој користи комбинирани памперси?
Ако користи 4ка пелени тогаш и 4ка гаќички ќе му бидат добри. 5ката ги немам видено ама над 11кг се. Моето користи 4ка со 10кг, скоро година е.
Гаќички еден број поголеми земете, ако се памперс гаќи. Бејби лов се поголем модел. Синко користи премиум кеар 6ка, а гаќички 7ца. 6ка актив бејби одамна му е мала и 6ка гаќи. Не е дебел ич, 12 кг на 90 цм има, ама градбата му е таква.
Актив бејби му ставам, добри му се 4ката ама сакав следните 5ка да ги земам да видам колкави се. Слабичко е и моето, а и секако 4ката се 9-15кг.
Синко никогаш не носел пампера според кг. Веројатно дека е висок и иако според кг може уште да ги носи, всушност не може. Мали се, го прежилуваат, протекуваат.
Не дека се водам по кг ама нема проблем па затоа терам со 4ката. Инаку, приметив последните 2-3 дена дека го стегале преку ноќ и некако кратки му се веќе, не се како тогаш кога почнав да ги користам затоа помислив на 5ка. Ќе купам деновиве, ќе споделам за @Sanemsi дали има голема разлика.
@MilaSs12 @Jana06 Фала ви девојки, јас сега зедов 4ка во апотека ми препорачаа дека е слабичок синко, не вервам дека е повеќе од 9кг. Ќе ги пробам денес утре и ќе видам како ќе се покажат. Поздрав
Мојава почна многу да се врти и бега кога и менуваме пеленА. Ги зедов да видам како ќе иде со овие. да, тие се. Барав гаќици, па излегоа овие џиџе, уште подобро
Aj bash kazhi iskustvo mojot ne begaa ama gi stega nozete ne mozam da mu gi namestam ubavo se borime da rasiri noze daa ja zalepam pelenata kako sto treba
Како се во големина во споредба со други пелени? За бебе 9кг со дебели бутчиња 4рка ок би биле рецимо? едит: ова се гаќички вака фенси?