Dali menuvate broj na peleni po merki od vaga ili vaka od oko? Na posledna kontrola ja izmerija 3900 a pampersot ni e 2-4kg. Taze otvoren bese bi trebalo slednoto da bide pogolem broj po kilazava. Ama nekako mene vaka ne mi izgleda tolku mala deka i e pelenata...
Никогаш не сум се водела по табелите. Детето го гледам, ако му е ок, нема зошто да земам поголема пелена
Јас имам бејбилов од 3-6 не знам колку сме сега, ама немаме сигурно 6 уште, веќе кнап му се, имам на памперс од 4-8 навечер таа му ја ставам веќе, од помаливе ми претекува, за преку ден ќе ги дотрошам И купив ново пакување Молфикс некои ги фалеа исто 4-9. Убаво рече некоја членка не ми текнува, повеќе по долнава граница кг да се ориентираме
можеш да ја сликаш ќесата од сите страни, да не утнам и да земам со бели пелени. Ич не сакам такви да земам. Може и во лп
Јас од око гледам. Еве сега е 10250 минимум а упте 4ка користиме за преку ден и суоер му се нее му претекуваат не го стегаат баш ок му стојат. Да ги потрошам овие што ги имам па сигурно ќе треба поголемо бројче зошто имам многу пелени само купувам да пробувам ако не стегаат не претекуваат нема зошто да менуваш број секое бебенце е со различна градба
Секогаш ми се поклопуваше долната граница со килажата и време беше да се зема поголем број. Само што дојде на 4 кг, веќе мораше да се земе тројка. Но ако не ја стегаат, ако не пропуштаат, терај си со нив. Еве сум, цело време тоа го повторувам
Во зегин видов слика со памперс даваат тротинет. Ке пишам подетално попосле . Од рамстор земавме кујна сега о тоа да земеме
Има во Зегин да.Со 4 пакета купени памперс добиваш тротинетче. Не мора да се купат сите пакета наеднаш,само до крај на Мај да се купени.така ми кажаа во Зегин.