Пуфис еве 2 дена ставав. Супер се. Маж и за спиење ставил и сабајле суво газе. Таман ќе сме џиџе летово
Ми остана в ум активот и тротинетот Не сум користела досега такви, не знам дали да пробам Тротинетот океј е, вреди?
Јас да ти кажам преминав на актив бдејќи немаше 6ка од премиум лани. Многу се добри. Тенки се не пропуштаат. И за бебе до 4ка премиум земав сега е 5ка и од актив сум задоволна го сменав и на бебе за акциите
Мене ми беа добри, престанав да ги купивам зошто му се смалија на синко. Подобри се од виолета каде каде. Тенки меки.
Јас куоиб пред некој ден молфикс. Мене ми се многу слични со памперс актив бејби. Во споредба со бејбилабв ми се подобри, а виолета ми се допаѓаат повеќе од молфикс. Јас стандард навечер ставам виолета преку ден често знам да ги менувам молфикс пафис памперс актив бб и еднаш земав еви бејби не се лоши ама најмалку ми се дооаѓаат од сите што сум ги пробала
Pa i premium care imaat jas tie gi koristam ama neinformirana mislev tie se samo malo brojce za najmalite posle se vikaat active Koga pred nekoj den gledam vo market i od dvata site brojcinja gi ima. Jas gi zemav ovie deka bebe e mnogu belo i mi rekoa use na pocetok pazete i ja mnogu kozata.osetliva ke i bide i strav mi e da menjam sega. A so cena kako se?
И јас ги земав, еден маж се фалеше во аптека од нив, и ги земав вчера да пробам. Уште не сум ги отворила, значи и ти викаш дека се добри, не сум утнала секако.