За почеток премиум. За понатаму и актив бејби се добри. Ама актив бејби не упиваат толку течни каки како премиум. И бејби лов од дм се одлични.
А која е разликата помеѓу памперс актив и премиум со псмперс обични што ништо не пишува на нив? Јас користев памперс актив 1 од тие по 43 пелени, па мали се веќе и маж сега купил памперс вакви... ако не се добри да ги вратиме
Мамасити,користам babylove 2,беба спие само настрана и навечер ми пропуштаат странично грешам некаде или долго време не сум ја сменала пелената? Ми спие убаво навечер и се случува и по 5 саати да не сменам пелена,до тоа е или нешто друго?
Ластици ако имаат вади ги убаво , немора да значи 5ч што е , сигурно нема на 2-3ч да будиш ноќе за пелена да смениш . Може и не и одг моделот на пелени , јас ретко да сменам у тек на ноќ веќе , коа ќе му а ставам кај 9 до сабајле е со таа , ретко ноќе кака , наутро а се разб кака одма , 3+++ е кај менe , памперс му ставам држат доста . А првиот месец ми пропушташе нон стоп со Пуфис , слипи не му одговараа ич. Оно на старт и мн мочкаат и какаат и затоа знае така да се случе.
Каде освен Кит Го да најдам Молфикс, кај мене маф ги направиле, само една 5ка е останата. А ептен ми се погодија, плус ептен економични ми се.
Да видев порано, ќе прашав што бројчиња има во Зегин сити мол. Да не акаш до таму, да им се јавиш да ти проберат
Од кои земаш? Јас ги земав зелените убави се ама белите ептен убави се . Многу нежни мекички слично на виолета е внатрешниот дел мек ептен ми се допаѓаат, маа мислам дека се млку поскапи од обичнитеѓ
Бебе има 4кг, сега сме со беби лове 2ка, сакам да пробам памперс. Кој бр да земам и каде се исплатат највеќе?