Од овде што ве читам ептен ме фати ќеф да земам молфикс, е сега дали некоја мајка знае каде ги има во Битола, никаде ги немам сретнато.
Јас дојдов да ги пофалам набрзинка Pufies sensitive, после користење Памперс и Виолета, дефинитивно за таа цена се најдобри. Од Виолета ми се сто пати подобри, Виолета ми пропуштаа секогаш повеќе часа ако а оставев а Пафис никако немат пропуштено. Плус на акција у Зегин ги начекав, ептен ни се погодија нас.
Не ја стегаа ? Мојата на 5кг памперс 3ка и земав 2ката ептен линии беше цела се гледаше дека ја стегаат
Ne i toa lepenkite mi se maltene spoeni bas super i se premium dvojkata i gore visocki i okolu nozete taman a pak ke recam zalepeni do kraj. Toa okolu nozete e lastik linija sekako ke ti se pojavi, ako ja nema ke protekuva. Ama pa dodeka bese na br.1 na krajot poizrazena bese linijata od sega
Кој користи Виолета да ми споредите 5ка со 6ка? Користи 5ка малиов,11кг+ е ,но некако тесни му се и го стегаат. Размислував за 6ка ама да не е многу голема пелената?
Видов да дека имаат нова амлажа, сензитив. Само ме збуни килажата, помала е сега. Ок ли се на големина? Кај нас немаше Пафис. Секаде барав уште истиот ден.
@jarec6 Пријателка ги користи овие пелени. Сега кога бевме во Дојран ги баравме по аптеки за да и купиме ни кажаа само во Зегин ги има. Имаше големи броеви 4 и 5, така да видете во Зегин.