Јас за на спиење му ставам виолета до сега немам никаков проблем. Ама еден број поголеми му ставам за спиење многу моч амојот. Не пие мн течности пред спиење само млеко и кога се буди по 10часа пак, многу ретко ако пиел со вечерата доста вода или спиел лош позиција малку д апропушти а од други утоп ми се праеше преку ден секакви ставам нема проблем секкао на макс 3ч ги менувам
Jas koristam premium super se 2-3 pati dali protekle ama toa moze i da e loso namestena. E sea bebe e 2 meseci tolku e iskustvoto so niv. Navecer ne protekuva ama pa mojata spie so sirok povoj taka da dur ne e bez toa ne mozam da kazam dali drzi pampersot ili povojot
Сопругот земал два пакета така врзани по 60 бр. 1200 ден. Излегува 10 денари парче ,зборувам за 3ка.А само еден пакет 3ка од 60 бр.не знам колку е. Како и да е ќе бидат усерени сите
Jas sega zemav da probam aktiv 3 od tinex tamu pa nekoi poeni davale 800 den iskaca 100 i kusur peleni pakovanje gigapack. Sinoka i staiv gledam sabajle ja prepolnila ama nema crveno na gaze nema reakcija....so far so good
Ние ги користиме памперс обичните и актив бејби, кога како и до сега ни еднаш не пропуштиле.. од болница добивме бекутан 20 памперса и тие не пропуштија ама не ми се свиѓаат некако се многу дебели и тврди. За мекици добивме торти од пелени слипи и пафис, слипи беа ок а пафис многу ми пропуштаа ги меркам сега бејби лав ама немам дм у близина тоа ми е мака, а памперсот го зимам од еурофарм мислам дека е најефтин и плус со клуб картичка па да заштедиме
До кога трае акцијава знаете ли , ми се виде примамливо Јас памперс актив зимам до сега , имам уште пола пакет Иста ли е величината и со Премиум , јас 4ка му зимам од Актив
Не знам до кога е акцијата во Зегин,а инаку ги споредив големината на актив и премиум иста е..барем 3ката ние таа користиме
А имам картичката ама така ми стое , само да успеам да а најдам каде е ако е валидна лесно ли се собират поени , или е како таа на зегин А нова како се ваде у случај оваа да не а најдам може 2г а неам користено Поеќе зегин одам и една друга аптека
Ne znam da ti kazam taze mi e izvadena pq uste nemalo presek na poeni, sobranite poeni gi korostis kako pari vo aptekata
Во еурофарм се исплати да си пазариш. На 3 месеци има пресек и се што купуваш се смета. Јас кога ја зедов пумпата, памперси, витамини, имав околу 400 и нешто денари. Во зегин кога ке дојде време за земање немаат ништо. Ми дадоа пире холе, 70 80 денари.