Незнам што е работата кај нас, користиме Пуфис, до пред некое време 3ка ни беа супер, сега почнаа да пропуштаат навечер, па ајде купив 4ка една вечер и тие ни пропуштија…а не сакам да менувам сега ги купив бар да ги дотрошам
Дали купила некоја скоро pampers active baby, мм купич денес од Кипер 2ка се 100 пелени 779 ден. ама и друга шара скрос па ми е шубе да не не се оригинал... некој искуство?
Ovie mi licat na obicnite pampers, a citav active baby imaat i nov dizajn pa moze gi napraile slicni so obicnite
Имаше феминки што пишуваа дека од лани траела и никогаш не прекинала акцијата во Зегин ама дали е така лично не можам да тврдам…
Вакви исти се обичните памперс. Инаку, ние се префрливме на бејби лав. Засега презадоволна сум. И поубави ми се шарите со шумските животинки од тие на памперс (обичните и премиум кер).
Да дптрошам залихите и мене ми е план да се враќам на baby love, ма да памперс актив и не се ѕака лоши како обичните. Иначе да касно сфатив дека овир не се актив туку обични мислев 2 врсти пампер сима само а и некако у последно време ептен сум несконцентрирана
Ги тестирав и виолета, имат еден подебел памучен слој и два потенки слоја па кристалите. Пелената одма се исуши за минута исто ко од бејби лав. Бејби лав првиот памучен слој е помек за разлика од виолета и плус има ластиче позади за растегнување, а виолета ги нема. И од надворешниот слој се како памук и бејби лав и виолета, а памперс и молфикс како најлон е надворешниот слој.
Виолета им е малце погруб памукот внатре, дм се понежни, ја ги користам од дм моментално и сум многу задоволна. Земи ги тие нема да згрешиш, топла препорака.
Сега земав 2ка, малечко пакување, за да видам дали бебе е за поголем број или не. Малце му се големи, уште малце ќе користиме 1. Бебе има 4кг. За големо пакување искрено не се сеќавам колку беше, а во малото има 24парчиња - 269ден . Јас уште незнам кој не ги пробав, бебе беше со црвени точки не се чистеа никако. Докторот ми кажа дека се од пелените, му држат топлина. Бејби лав ги користев 3-4дена и црвенките ги снема без користење на некој крем.
@Iva Mitrevski @Oneo фала женски, јас памперс премиум кеар користам, бебе нема никаков проблем, чисто онака сакав да пробам само
Pa i ja isto so pampers ama aj vikam da probam i poubavi se posarenki ovie ker mng prosti nekako, osven aktiv bejbj