Ние сме мали, 17 дена, и досега 2 пати купив Памперс премиум и еднаш Виолета. Неколку пати ми пропуштија Виолета и лепенките тешки за одлепување се. Памперсов ко големки ама не ми пропуштаат. Наредно да пробам бејби лов, во дм ги има, колку се? И за аптекиве ве читам, јас научена Зегин, демек најевтино ама грешка сум. Имам од еурофарм картичка, и што со неа? Да ја покажуваме на секое плаќање и поени како во Тинекс се збираат? П.С. мм го пратив да ми кажува цени директно од аптека: сите имиња грешно ги кажа, појма нема што користам но еве на некоја инфо ако и треба за единица: Памперс премиум 52 —549 ден Виолета 44 — 390 ден Слипи 80 — 430 ден
Мој совет ти е да се задржиш на едни пелени одреден период. Многу е мало бебето за да правиш експерименти,имс време кога ќе ги тестираш. До 2 месеци користев исклучиво едни(памперс премиум) па после ставив бејбилав и чекав реакција. Може да ти се исфрли па ќе се чудиш од што е.
Moe bebe e tri meseci do sea sum probala bekutan (vo bolnica), slipi, pampers, pampers aktiv bejbi, pufis, premium ker i eve sea bejbilav, imam premium ker na zaliha da gi potrosam pa ke prodolzam so bejbilav
Во право си. Јас пред да се породам си зедов 2 паковања Памперс премиум, и досега добро се покажаа мада доста и се големи. Мајка ми Виолета ми зеде, па денски употребив неколку (на секое потпрднување се кака, може 8-10 пати) точни и се, но ми пропуштија 2 пати. Која е цената на бејби лав за понатаму да си знам?
2ка имаа јас кога користев, од 3ка нагоре не. @Lili4e на секое купување во еурофарм ја покажуваш картичката и собираш поени, пресекот им е квартален, мене до сега ми излегувале 400-900 денари да искористам секои 3 месеци.
829 ден се сите бројки големите пакувања од Бејбилав, само различна количина на пелени. Во просек околу 10ден е една пелена.
3ката всушност излегуваат 9 ден од пелена оти 92 се. Не знам која цена се памперс таа бројка, ниту колку се на број ама сигурно излегува барем 100 ден поефтино. А за квалитетот не зборам, иако немам користено памперс, овие ми се врв.
Јас имав многу проблеми со пњлените, бебе имаше страшен осип и никако не поминуваше, на крај со канестен, вода и туфери и памперс премиум и судокрем се среди и сега е океј. Па ќе продолжам со премиум добро е што има акции 1+1 инаку малце поскапи се
Еве конкретно за 3ка, 92 пелени има и излегува 9.29ден пелена. Памперсот е 11, 12 денари пелена ако не се лажам. Имаше зимата еден период во дм -15% попуст на се, па пелениве излегуваа за 700ден. А тоа за бр.3 значи 7.66ден пелена, доста ефтино за така квалитетна пелена. И ќе ги користев сеуште, но кога стигна мали до 4+, 5 снемуваа залихи и се префрлив на Виолета.
ќе си ги искористиш секако, знам тука кога читав за бејбилав пелените се пишуваше да се пази да бидат премиум, а не nature дека првиве биле подобри и сега на секој што го праќам да пазари, го потенцирам ова.
Ќе знам и јас од сега, овие nature многу се тенки дури неспоредливи со памперс премиум (само тие ги имам користено). Му ставив една чисто од радозналост, сега му ја сменив и дури како влажничка беше пеленката, или скоро беше измочкан
Овие се со неизбелуван памук, еко и добри се. Мене ме нервираше што шушкаат. Едно пакување едвај го потрошив.