Да да утнато им е тоа , а баш се пријатни. Нормал да секое има меше после јадење , кај мене пр е 8500+ и така е со меше и сето за штипкање по мешенцeто си е па коа ќе се најаде плус и сет оцртан беше квалитетно
Јас дури два пакета земав Арно повеќе не се надигав Памперс да пробаш , тие подобри се , за ќерка ми имав зимано не беа вака да а оцртуват.
Pa.pampers koristime zemav active posareni inacr premium.i stavam. Ima uste posarenki od activeot? Ne deka kojznae kolkiu ke gi seta 3 meseci e ama na mama i e merak
Дефинитивно најдобри се премиум. За син ми ги коростев првите месеци. Па се префрлив на обични и ми пропуштаа. Потоа мн ги фалеа миниес ги има во рамстор , мн бев задоволна од нив добри се но еднаш се деси купив канбебе најт големо паковање и не му ги менувам, не ми пропуштиле никогаш. А за малава исто почнав со премиум и за сега нив ќе ги тераме.
Majki, koj broj na peleni go koristevte najdolgo? (Neli bebinjata posle 3ti mesec pocnuvaat da stagniraat vo tezina, pa dali podolgo vreme se zadrzuvate na 3ka ili 4ka ili zavisi od bebceto)
Зависи од бебето. Син ми е 21м и 5ка користиме. Висок е ама слаб. И тие му се точни веќе подолго време.
Јас ги земав 5ка моето е скоро 12 кг и не му отцртуваат на мешето, баш му се комотни и удобрни цела ноќ сабајлр се буди нема ништо обележано.
Pufies гаќичките изненадена сум колку се добри, маж ми вчера ги земал од Тинех на акција за 299, да не знаете дали ја има на деуго место акцијата , да се опремам за лето
И јас исто се изненадив колку не пропуштаат, меки се, а мене ми одговара што се обчекуваат како гаќички пошто мојава девојка немаживци да лежи додека и залепам пелена. Иначе јас земав 5 паковања, маж ми се крстеше кога ме виде
Мене ми се супер premium, дури и крема не ставам на секоја пелена. Пробано pampers active, can bebe, violeta, итн
Поназад некоја страна имав пишано дека моето имаше црвенило и сменивме разни пелени. Бејбилов натурал најдобри, нив продолживме да ги користиме.
Јас ги користам обичните од бејби лав и со црвен газ веше и му се смири. Ако имљ проливче може од ѕоа да се влошува газето и глеј миј го на секое какање да се смири. Иначе пелените ми се топ погодени од сите до сега.