Ја овие С што ги земав (погоре на сликата) се со лепенки, баш како пелена. Можеби има 2 вида... Ќе се потрудам да проверам деновиве..
Не се со лепенки, гаќички се. На предна страна има сликичка дали се пелени или гаќи. А од страна на пакувањето има две сликички и ќе видиш каков дезен има внатре зошто се различни
Ако мислиш за овие што збориме, се користат за бањање зашто не впиваат вода. Не се ставаат врз пелена.
Abe opsto za gakicki peleni sto gi zborite tuka ne mi bese jasno. Jas mislev bebe banjas u more golo go vadis i turas pelena. Jas na mojata obicen pampers i turav ama 3 mes nemase potreba od niso drugo,ama da znam za dogodina
Јас неколку месеци му ставам гаќички зашто не можам да го додржам за пелена. Значи исто е како пелена само што може и стоејќи да го облечеш. А за во вода му ги земав овие од ДМ зашто ми е страв да не се искака во вода. Претпоставувам дека ти не си го држела подолго време во вода, мојот дека поголем не можам да го извадам, па може да направи беља
На Виолета XXL имаат пакување. Нема никаде барав и јас, во сабота ќе добиеле нова роба ама не се сигурни дали ќе стигнат. Јас имав земено и убави ми беа ниеднаш не ми протекоа али на однос на цена по исплатливи ми се Виолета.
Јас користев памперс му пропуштаа, сега зедов бекутан и тие му пропуштаат, кан бебе се со помал калап нема да му одговараат. Какви да земам?
Сега купив пелени од маркет и откако ги отворив случајно видов рок на употреба 04/2021 год, (никогаш не сум погледнала рок на траење на пелени) има ли шанса да се случи некаква алергиска реакција или било што од пелени со поминат рок на употреба???