За да ги соблечеш гаќичките треба да ги скинеш од страните, ако ти е страв не ги користи една недела. А лепенката е да ја залепиш свитканата пелена после користење да не се разлетаат каките на сите страни.
Користи пелени неколку дена, после гаѓите,за полесно заради вакцината. Ги пробав пелените јас. Катастрофа се. Пробав и со точна големина и со поголеми. Сите пропуштаа и мочки и каки. Мислам на сат му ја сменував, како подоуено стоеше ако е полно. И имаа чуден мирис.
Jas dobiv slipi peleni na mekici bea kako torta napraeni, isto katastrofa od site tie peleni dali 10 ne propustija…
Леле катастрофа се . Јас земав и пелени и гаќички дека на попуст беа у Зегин. Од гаќичкиве сум скроз разочарана. Прорпуштаат, мене лично ми се многу потешки за облекување него пелена. Коа ќе се помоча, ко шо кажа Онео, као подуено стои и чудно мириса. Не знам ни тие пелените како ќе ги искористам у пм
Па и таа у зегин, ти и бараш пелени, таа ѓаќи ти дава. Јас дека прв пат земам, и не ни обрнав внимание на сликата. Идам дома отварам, гледам чудни, дека од наопаку ги отворив и прво нешто како чипки ми се видоа ко ќе видам, шо ќе видам. Да забележев ќе ги сменев одма, сега пишман сум, башка големо паковање, упм off topic: Кој знае колку е био гаја во еурофарм? Денес 680 ден ја зедов, а мислам поевтино ја имам од друга аптека начекано.
Ne be zeno, da ne me smesa so druga osven pampers nemam nisto probano dosega. Dodusa edinica sleepy zedov ama ne gi dotrosiv, gi bataliv, ama denes rekov daj za denski 3ka da probam oti po 7-8 pati kaka.
Da gi probas violeta kako poevtina varijanta cim kakate tolku mnogu ke ti gi preporwcam i babylove ama tuka nesto se so cenata na pampers
@Lili4e да виолета се ок и ок со цени. Јас користев памперс премиум кеер, ама некако брзо ми летаат,мочаме како луди. Сега сме на виолета, ок се, можеш да пробаш Ние сме 3.5-4 кг и земав 3ка, некако големи ми личат, ...до цицињата и се , ама пак ластичето ја затега на бутките, но не ми пропуштиле. Не знам дали 2ка да земам
Valjda ne menjas stom vidis poplavela linijata malce Ako e kakana vadam odma ako e mockana menjam na nekoj interval 2-3 saati,a noke voopsto posto ne kaka veke
Срц мојата моча растура...пелена мокра и тешка како кригла. Ноќе мењам исто кога ја хранам. Многу мочка, а и кака.
Ama malo bese tvoeto taka? I jas dokaj 2 mes mislam presoblakav navecer deka kakase. Sea ednas vo denot kaka top e
Да да. А не ти оставаат црвена линија на ноџињата од ластикот? Јас затоа земав 3ка, ама баш е како покакана во пелените, и се дуваат, а и тие и оставаат црвена линија од ластикот. Ама изгледа ќе треба 2ка да земам.
Од каде ги зимаш виолета пелените,сакам и јас да почнам да ги користам па каде им е нај исплатлива цената?