И едното и другото. А мене ми се баш интересни хахахаха имаат различни принтови Утре ќе стасаат ќе ги пробаме и ќе ве известам .... Даваш одма повеќе пари над 200 евра ама па си раат (сега имам такво мислење ќе видиме после користење) ни ѓубре ни ништо собираш периш нема пеглање .....
Јас каки не успеав да исперам. Се случувало да истечат каки на боди или панталони, па триј со дапун сјај и пак има жолтичко. Никогаш не би перела каки при памперс. Лезет се влажните и пампите.
Ќе видиме како ќе се покажат гледам во другиве држави многу ги користат. Да ги периш каките (макар што има и биоразградлива лента па го фрлаш какето заедно со лентата). Добри се за широк повој. Ова е само што имам читано искуство ме знам ќе пробам ќе ви кажам. Каки секогаш ми се переле без никаков проблем освен на тетра пелените на нив не ми излегува останува како флека .... Сепак ќе пробам ако не секогаш се тука памперсите за еднократна употреба
Mene froschot mi gi vadi ama brzo po pokakuvanje da gi potopam so toa za fleki isprskani,pa posle vo masina ne mora istiot den. Inace seuste sum zaprepastena deka kaki od bebe na doenje ne se perat
Памперс и бејби лав го делат првото место Бејби лав се супер, нема пропуштено ни една, без разлика колку долго не е сменета. Погоре се пишува за Виолета, ги добивме подарок, исто беа добри.
Имам пробано до сега памперс премиум, бејби лове, виолета, слипи, кан бебе. Најзадоволна сум од памперс дефинитивно. Единствено тие ги упиваат каките. Во другиве си стојат така. И никогаш не се десило да пропушти. Навечер по 12 саати без сменета пелена мака нема.
Исто, не памтам да ми пропуштиле, посебно премиум. Не за џабе се со 5 Ѕвезди тукуу се мислам дали да ја пресоблечам, од 5 саат наваму ми спие. Имам забележано еден ден цел ден и цела ноќ спие, еден ден око не склопува. Денеска е првото, е утре ќе ми биде весело
Ние користиме виолета супер се, не ни пропуштаат само пред некој ден незнам што ми текна да ги мириснам некако ептен чудно мирисаат во внатрешниот дел, дали дека се памучни ама ептен грозно ми замириса како на некоја изгорена гума
Ама и добро е што во Зегин има акција 1+1 за 1200 денари па се исплати некако, иначе ќе банкротираме за памперс
Хахаа, и мојава беше таква. Преку еден ден спиеше. Инаку дајперс ќе ги има 1+1 во Еурофарм, ама само 3 и 4. За во други аптеки не знам
Пресоблечи ја, премногу долго ќе биде со иста пелена до утрото. Јас ако сум сменила пелена околу 19ч, за спиење околу 22ч пак ставам чиста пелена.