Тоа ми е најголема и единствена замерка.. Многу мирисаат кога ќе се измочка, не можев да разберам што толку мириса додека не ја земав за доење...
Kako be do 31.08 imase eurofarm. Mene bas sega mi zavrsuvaat bas ke odam vo zegin poso vo eurpfarm ne se prodolzi. Akp nisto drugo dm ima vikendov 15% na se popust tamu ke si zemam
@Pacient srna @kostovaivana немам стварно, додуша Еурофарм не ми е успат и не сум проверила, а Зегин во Карпош на Рузвелтова 2ка/3ка никогаш не сум начекала на акција ауу па јас будала, не да прошетам и по други, се само таму. Имам сега на залиха за наредниве 10 дена, ама наредно да барам Памперс премиум 1+1 гратис ли? 3ка ако најдам супер
Стварно, преку еден ден спие бебево. Вчера ја искапив околу 17h и заспа, мислев дремка кога фати цела ноќ, дури сабајле во 7 се разбуди, весела, се смее, вика, крева нозе, шутира, брани се во едно. Нормално за цицање во сон малку ја подразбудив, ама затоа денес ќе си биде ококорена цел ден ако ај, ќе ми дојдат од друг град мајка/сестра на гости, ќе им ја дадам да ја држат
Добра е понудата, јас 970 ден едно паковање земам, вака уште за малку две ќе имам. Не сум знаела, фала на инфо женски
На почетокот користев памперс премиум единствено тие имаат ко мрежичка за да не допира газето директно на помочаното, но последно кога ќе се помочкаше многу лошо мирисаа. Па некое време користев памперс актив, после сменив на виолета супер се, ми се допаѓаат што се меки како памук одвнатре. Сега зедов и молфикс дека ги фалеа многу, но не сум нешто импресионирана. Ок се но, многу се парфимирани и внатрешноста не е толку мека како на виолета.
Јас користев и едни пелени бора што се викаа ги добив за подарок.Добри се.Дали некој ги користел овие пелени?
Знам дека сум оф топик, ама морам. Како бе луѓе не се пери? Прво користев персил сензитив, па фрош и со едниот и со другиот детергент ниедна дамка не ми останала, ни од какано, ни од повратено. Единствено од д3 на една тетра и секое перење сѐ повеќе се познава, потемнува.
Не знам мајка, истите прашоци ги користев и на 60 перев. Ама ни на 90 не излегуваа. Најчесто веднаш ги измивав со вода и сапун, да стоеле па да кажам до тоа е.
На 60 перам и јас, бејби програма. Ај да речеме до машината дека е, сум ја погодила. Маж ми секако низ нос ми ја извади
Можеби е. Новава што ја имам во стан навистина мнооогу подобро пере. Колку ја купивме и треба да пере.
Мене после 2 години конечно ми призна мм дека Вредела за сите пари машината Перам на 60 со персил сензитив исто ама плус веднаш кога ќе се направи флека капнувам омнио бланко и фрлам во корпа/машина.
И мојата е нова машина, на бејби програма перам со Персил/Ариел што не пробав, не ми ги вади флеките и то е то. Се помирив. Маж по една машина ме прати, јас друга купив, до ден денес низ нос ми ја вади едноставно новиве машини не се како порано, модри ми ги вади белите значи, од мајка ми бели млеко се, а 30 год стара е