И кај мене вади се. Некогаш пуштам на 60 некогаш на 40 степени. Ама секогаш вади се. Беко е мојата пред 2 год купена.
Прашај во таа зегин да ти проверат во која има 3ка останато на акција. Нека провераѕ во систем. Мами а да пробаш некако да ја држиш будна саат ипол па да ја оставиш да дремне до максимум 2 часа. И за ноќно спиење да и воведеш рутина некоја? Ние вака тераме од почеток. Прозорец на будност и е саат ипол ретко 2. Навечер околу 20 часот иде бањање, цицање во затемнета и тивка просторија и на цице си заспива и цела ноќ нема гајле, само за цицање шо бара. Исто бе. Јас ставам малце ваниш прашок у тоа за предперење и со персил сензитив гел перам. Една флека нема на алиштата. А сме имале инциденти кај шо и претекувале каките Инаку јас имам самсунг машина од тие новите еко бабл. Скапо ја земавме ама вреди за секој денар!
И мојата е самсунг, исто со еко бабл. Ја плативме поскапо дека сакав црна и мм на глава ми се качи. @Oneo мајка ми имаат беко, исто презадоволна е.
Jaka kaka ima bebe Da ti kazam se desavalo koa cica na strana legnata da kaka i cela kaka iskaca vo grbot gore i togas znae da ne se izvadi odma da treba nekolku perenja....ne cesto ama ima edna dve raboti nedoprani....a za beline tetri ne se ni trudam previse ako ne izleze frlam nova kupuvam koa ke mi snema.
Ako moze vanish na bebesko ke staam i jas i ke ispere ama mislam deka e mn jak toj za bebeskite Btw sabajle kupiv pampers premium 3 vo zegin citymall imaa od site brojcinja iznaredeni kupista @Lili4e
Јак слаб, секако ставам по многу малце. Тоа црпчето шо е многу малце го полнам, дали еден прст. А и бебе програмата ми е со 3-4 плавења така да сигурна сум дека ни прашок ни ваниш останува после толку плавење
Стави си дупло плакнење нема гајле. Кога ќе почне кашички ќе мораш нешто да користиш за чистење на флеките, јас за ќере као не користев па се изнафрлив еден куп лигувчиња и блузи.
Pa kazete be zeni race iskinav od trienje toa gomcata a samo na doenje sme Koa ne znaev deka treba da se tretira kakata na prvoto kupuvanje go zemav ona frosch za fleki onaka na popust bese vo dm pa aj i toa da go iam i prvo mi se potrosi
е баш го гледав ова и го земав вчера, со кашите мака си имам.. ај ваљда ќе извади.. најмногу ми е за алиштата што ми се дадени на користење, сакам сите да ги вратам чисти како што ми ги дале
Од 3ка нагоре се на акција за жал. Ама 1от секако 1 паковање е 500 и нешо денари, поефтини се тие. Мами ова не ги обледува алиштата? Може на шарени да се користи?
Не обледува, на сите облеки го имам ставано. Плус има и едно за тепих со четка, за понатака да си го набавите
Фала мами. Ќе си го земам. Ама за алишта, теписи немам, цел стан освен спалните ми е плочки. Мерак за чистење