Хаххаахахах.. Мојот вака прави дури си лежи, ама за пресоблекување мирен е. Затоа и го пресоблекувам 5 пати денот само за сликање хахахаха..
Извинете што сум надвор од темата. На која програма ги переш за бебе алиштата? Програмата за бебешки алишта на сите машини ли има дупло плавење?
Јас перам на бебешка програма. Таа е на 90степени, јас намалувам на 40 или 60с. Искрено незнам. Кај мене во упатство пишува дека има дупло плакнење.
Јас од радозналост речиси повеќето пелени ги купив.. дефинитивно памперс премиум незаменлви се, но и дајперсот се добри задоволна сум и од нив
Се согласувам со тебе, дури дајперс ми се подобри од пуфис. Кога би ги редела сите што сме ги пробале прво премиум па виолета дајперс памперс актив со пуфис тука некаде лупилу молфикс еви бејби , слипи се добри ама дебели ми се чинат исто како и молфикс белиот. Уште некои има шо не сме ги пробле а ќе пробаме согурно хаха среќа нема проблемо малиот па мама може да експериментира. Од гакичките имаме пробано слипи памперс и пуфис ,дефинитивно пуфис ми се најдобри
За гаќички јас еднаш купив и никад више, тешки ми се за облакање, класична пелена ми е најдобро да му ставам имам и осет колку да ја затегнам и полесно ми е така
Ја сги користам кога е збеснат и не лежи да му ставам обична пелена, плаче вика се дере е тогаш зЕмам гакички и се гониме по соба да ги облечеме .
Како сте задоволни од памперс гаките? Речиси сите пелени ги испробав сите му пропуштаат навечер, последно и највеке се задржав на виолета но последните денови и она пропушта, пробав и со поголем број исто е...
Здраво мамички! Нова сум на форумов, а и наскоро ќе бидам мама Во план сум за почеток да земам 1 паковање Памперс Премиум за новороденче. Дали се добри тие и колку им е цената одприлика?