Исто , за ќерка ми у фаза на одвикнување ги користев скоро месец дена ноќе. Пелени фул наутро и не пропуштаа ич ниедна по 10-12ч , за бебуш како си дојдов од болница одма земав пуфис , хаос беше. Едвај дочекав да дотрошам. Може сега ќе му одг не викам не , ама слабо ризикувам Гакичките Пуфис добри ми беа не пропуштаа , ама не му одговара моделот , мн го оцртува ластикот на меше и странично на бутки а самата пелена таман му е , не е за др број. Овоа денеска со Слипи момент на случајност беше , јас од памперс слабо се делам погодени скрос
Бекутан дефинитивно најлоши. Сите пелени што ги искористив му пропуштија, газето му се лепи за пелената и жар црвено му е станато (а само денес ги пробавме). А не сум ги оставила подолго да стојат, на 2-3 часа ги менувам. Ужас.
Планирам одамна, барам по маркетите, не можам да најдам бројче. Од 4ка им почнуваат. По аптеките тука не држеле на виолета, само памперс премиум и канбебе.
@nevermet18 во зегин да видиш,јас бр2 виолета кога користев од зегин купував или ДМ.Ако треба нешто кажи купуваме и праќаме.Иначе и јас сум задоволна од виолета,baby love користевме на почеток ама не можев да најдам бр2 само од натурал имаше а јас премиум земав така да фино лепо на виолета си се префрлив барем знам можам да ги најдам на повеќе места.
Еве веќе ти пишале во Зегин да побараш. Јас оттаму секогаш ги купувам. Тие бекутан еднаш ми ги дадоа поклон, еднаш два пати и ставив одма ми пропуштија, исто и памперс. Пробај со овие, едни мора да се погодат
И ние исто. Т.е. ќе преминевме ама овие од ДМ не зафркнаа, затворија. Залиха потрошивме. Сега користиме премиум и чекаме да отворат пак, да се вратиме на бејби лав. Иначе во Битола многу тешко да начекам големо пакување. Или не носеа или се трошат.
Пред затворање појдов, сите залихи на 4ки и 4+ беа кренати, зедов од еко, тие белите бејби лав, ама погрди ми се. Сега од ск си земам. Инаку големите паковања се малку понастрана, спроти детергентите, не се на рафтовите, да не не си забележала оти мм ме убедуваше дека во бт нема џамбо паковање додека не откри дека не стоеле на исто место.
Хахаха.. вие што се затвори дм заминавте ск, само да не се сменува друг памперс Еее немав натаму погледнато и јас хаха.. Како не прашав порано
На виолета дефинитивно се најдобри, јас уште од почеток ги користам, еве го сега е 11 месеци и никогаш до сега му нема протечено ни еден памперс.
На нив пишува од 8кг ама јас почнав да ги користам кога ќере стана тешка нешто над 7кг. Не и пропуштија, таман си беа.
Добри се пелениве од зегин , нема пропуштено , нема непријатен мирис. Само една замерка ми е за нив го оцртуват на бутки па и на меше малку. И мислам дека само заради тоа не би ги земала пак.
Бекутанот се нај катастрофа. Јас највеќе сум зафоволна од бејбилов и виолета. На 11+ кила 5ка виолета ни пропуштаа мочките доста често па сега користиме бејбилов 5+ малку поскапи се али топ се.