И јас сите пелени ги имам испробано и Бекутан се најкрш. Премиум памперс се најдобри ама најскапи. Виолета, бејбилов и слики се ок според цената, добра цена со добар квалитет. Гаќичките не се згодни за зимски период оти треба се да вадиш, топлински,хулахопки...за за да ги облечеш. За летен период кога е гол се топ. Сите пелени имаат различна големина. 6ка Виолета е огромна разлика со 6ка Бекутан кои дури му се мали. Пелени гледам да купам со нешто гратис па и повеќе пари да искеширам не ми е проблем секако ќе се потрошат и секако сите му одговараат , освен Бекутан на кои и калапот им е многу мал.
Е нз за др бројче , може и за 5ка да треба од нив па и 4+ ако има не викам не. Јас махер сум да утнувам бр , ако ми е второ Овие 4ка вака комотни , ама бутките црвени обележани Иначе баш се добри за таа цена супер се , не пропуштиа до сега најважно , е сеа и он не кака течно. Ама пробај си бе земи мало пакетче вака , ќе видиш најдобро. И новите влажни на слипи се добри инаку
Nie nekni zemavme na sleepy gakicki od zegin i ok bea e sega odkoja brojka pocnuvaat neznam posto nie koristeme 5 ka
Да, пишав веќе. Памет за другпат. Инаку да се пофалам сум се испраксирала со облекувањето, и брза и прецизна, не ми се изместуваат веќе за да има пропуст некаде да пропуштат. Уште сме на Канбебе додека ги потрошиме, залихи имам од нив, па ќе пробаме со Виолета. Сакав да прашам, 4ка од кога, од која килажа ја почнавте? Ние сме малечки, ама крупен е, веќе е нешто повеќе од 5кг.
Земав од љубопитност слипи био гакичките одлични се. Цела ноќ утрото пелената преполна тешка ни пропуштено ништо.
И јас сакав гакички , ама ми беше шубе да не го стега ластикот горе. Тие на пуфис гакичките многу го стегаа а големи супер таман беа ама ластикот на меше мн затегнат. На овие како е?
Исто на моево 5 пуфис го стегаат на мешето а онака се таман, овие не го стегаат нема ни една линија од ластикот исто 5ка. Вака кога ја извадив од кесата прво мн мала ми се виде ама кога ја облеков супер му е
Дајперс добри се? Видов акција во Дијана маркети 1+1 за 570 ден. *** Користам Памперс актив, до пред еден месец беше на Памперс премиум, ама цело време газето е до бубуљички. Вчера земав мало пакување Кан бебе и ставив една и за чудо немаше ништо, вечерта пак Памперс ставив сабајлево пал бубуљички. Може да се од пелените?
Можно е да. Јас сум задоволна од дајперс. Супер се. Газето суво и чисто . Во последно сум разочарана од памперс премиум ,навечер ми пропуштаат. Од ниедна друга нема пропуштено....
Da ne ti treba pogolemo brojce? Jas ne menjam navecer sabajleto pelenata kilo teska sto se vika ama ne propusta. Beba mi e 6mes premium 3ka koristi
Колку кила има? За моево користев 4ка ама сега сакам да земам 5ка. Почнаа да го оцртуваат на бутките. Како е тргнат со кг ќе треба на година да го одвикнувам од памперс, ќе нема големина повеќе
Од сите 5ка користам. Никаков проблем немам само премиумот неколку вечери ми пропуштаат, еве и сеа ставив па ќе видиме како ќе биде. Инаку има 11,5-12 кг макс такс да нема шанси да се мали
А вие колку кг сте, и која возраст? Јас денес купив 5ка од памперс премиум, ама големи ми гледаат. 4ката па и прави црвени линии на бутчињата во последно време. Иначе сме 9 месеци и 8ипол кила Се мислам рано е за 5ка, во должина баш се големи
Има 4 месеци и 8 ипол кг. Исто кг имат. Да, во должина се големки ама многу е црвен затоа мислев да земам поголемо. Замисли моето е пониско сигурно и личи подебело.
Ако има црвени линии земај поголеми. На синко памперс актив 6ка му прават црвено, премиум 6ка не, поголеми се малку.