1200 две пакувања на акција. Сега постојано се ама едно време не беа. 38 парчиња едно пакување. По нив бејби лов со квалитет се покажаа. Ама често ги нема и нема логика да одам од дм до дм да ги барам.
8 kg dali ima ama i 70 i nesto cm veke pa zatoa ne ja stegaat na butkite. Inaku jas letovo prerano kupiv 3ka i mi propustaa
А мојот е понизок 60см пред 3 дена мерено. Земав јас 5ка утрово, 2 пати сменив до сега, не пропуштија и нема црвени линии.
Ti go vidov pravo mecence e....jas sega se mislev dali 4ka ama zemav pak 3ka na akcija 1+1 pa za mesec dena valjda ke bide 4ka
Хахаха дааа Јас 4ка ако земев уште една недела најмногу ќе користевме, се црвенеше многу. 5ка многу само што се високи иначе во бутките таман.
5ка премиум ли ? Јас актив зимам и баш се мислев дали 4+ или 5ка да земам , почна да оцртува и од мешко му се собираат надоле , пелени со низок струк носе па ми пропушти малку на 2 пати Колку се поголеми 5ката од 4ка ? Кај мене е 10кг + висина незн ваљда 75-80цм овие денови треба да зимам нов пакет , нз шо бројче дали 4+ или 5
Да премиум ама и виолета 5ка имам мало пакување за проба и тие исти се. Високи му се горе 5ка ама на бутките го стегаат 4ка. А 4+ не знаев ни дека има, можи тие ќе му се таман ама веќе земав 1+1 премиум. Моето дека е пониско од вашите и подебело е, 8500гр. имаше пред една недела.
5ки почнав од 10кг. Четворките по правило уште треба ама многу го оцртуваа на бутчињата. Петкиве му се таман. Премиумот се маааалку полабави од актив, ама и во нив е за петка. Ако користиш актив мислам дека дефинитивно ви треба поголемо бројче.
Да има од 10-15кг , 4+ ама потршко се наоѓа и помалцр пеленки има , мислам око 600 и нешто 62 пелени беше. Да дефинитивно , утре ќе земам нов пакет 5ка , фала женски
Abe zavisi za kogo kako za nas ne se najdobri oti pred dve god i kusur stvorija takvo crvenilo uzas sega sme na violeta i ok se súper se retko propustaat i na vecer
Едно инфо за тие што користите Памперс Премиум ,јас цело време ги користев од раѓање и убави беа се додека пред месец дена не зедов од зегин 1+1 и кога ставив од нив почна црвенило да и се прави што се зачудив... Сакам да кажам од Памперс Премиум има произведени во Полска и во Германија,тие што се од Полска се послаб по неубав квалитет од нив мене ми се направи црвенилото,после тоа барав прозиведени во Германија зедов и има многу разлика во материјалот и не и прави црвенило,Германските се помеки и малу подебелки...Сакам да кажам кога земате од памперсот гледајте да се произведени во Германија. Еве и слика, лево германски памперс а десно е полскиот... Дури и во формата е различно
Какви пелени ми препорачувате за на вечер, користев досега гаќички Puffies 4ka ок беа и Виолета 4ка не пропуштаа, но има неколку денови се станува целата водена, да земам поголем број? Да сменам на Памперс, каде има акција 1+1 и колку се? Беба околу 10кг треба да е не ми е мерена скоро.
Јас Виолета 5ка му земав на 8 ипол кг. само долги што се ама не пропуштаат. Јас мислам дека сте за поголем број. Памперс 1+1 има во Зегин.
A kade gi kupi tie od germanija proizvedeni? Ne e ova nisto novo so milion proizvodi i za deca i za vozrasni e ovaa prica
Исто од зегин 1+1 и гледам произведени во германија се зачудив бидеќи прво мислев само единечните шо ги продаваат се германски,стварно се осеќа разлика....
Јас Молфикс користев за двајцата додека беа на акција 1+1 пакување, откако се роди синко до сега. Ќерка официјално ги откажа пелените и за навечер од пред некоја недела. Вчера купив ххл пакување виолета за синко па се надевам ќе бидат ок, за ќерка ми ги користев цело време.
Земи си Виолета поголем број. За мене Виолета се nо.1. Ниеднаш ама ниеднаш немаат пропуштено и ниеднаш не ми е исфрлам зошто немаат никако гел. Ако земеш,земај од Зегин големите пакувања за 799 ден што се.
Од колку кг почнавте да користите памперс премиум 4? Малава цело време спие на една страна и секое сабајле е мокра на таа страна, не знам дали со поголемо бр пак ќе протекува