Jas eve veke mesec dena koristam na Violeta, mnogu sum zadovolna, mnogu se meki (mnogu mi se slicni so premium) i mnogu se sarenki ubavi. 60 peleni 4ka okolu 600den vo eurofarm
Виолета ми се незаменливи. Не знам дали има џамбо од 4-ката, за моето 5ка користам долго време, 94 парчиња 799 ден. од Зегин. Само и во Зегин ги има џамбото, провери за 4ка. Едит: Сега гледам членката погоре пишала дека има. Супер.
Се мислев баш сега гледав што пелени да земам и ми фати око пакувањево xxl. Да видам само кај ќе најдам 5ка, кај мене у населба се нешто немаат.
Дали се исти во големина бројките споредба со Памперс , некој да не имаше пишано малку поголемки да не се
Во Зегин Автокоманда како и секогаш ништо нема кога и да одам, така и пелениве. Секогаш по цело Скопје роварам за пелени.
Јас сменив Памперс Премиум, Бекутан, Виолета.. Бекутан деф најлоши, ама и сите други му пуштаа. Веќе 2 недели сме со Кан Бебе и до сега супер ми се покажаа
И јас сум од Виолета презадоволна. Ни една пелена нема пропуштено без разлика колку е полна. Од премиум се разочарав, тие пакувањата 1+1 како суви се.
Ти користеше мислам кан бебе и бекутан, тие се во калап како 2ка виолета, за тоа го стегаат. Затоа и клапа сега во 4ка.
Ког аносеше од другите 4ка имаше од бекутан некои примероци по 2 во кутија баш беа иста големина како другите четворки. Не знам зошто мислиш дека се помали од другите.