За купени влажни марамчиња во износ од 500ден во Зегин може да си одбериш играчка, а во Еурофарм сега има со купени едно пакување пелени виолета и едно пакетче влажни ти даваат грепка. Може да добиеш сложувалка, играчка ичи главната награда фотелја.
Женски ние користиме бејби лав 4ка и 4+, бебе е околу 8,5-9кг. Ако земам Виолета шо бројка ќе му е точна?
Zdravo, bebe ima 8/8ipol kila, koristam pampers active 4ka mesec dena ama nekako tesni kako da mu stanaa, od stranite nad butcinja kako da ne se preklapaat ubavo i propustaat navecer, dali 4+ se posiroki da zemam ili da menjam na dr peleni? Koi peleni se posiroki?
Нашите се тука некаде со килажа. Јас земав прво мали пакувања 4ка и 5ка. 4ка точни но го стегаа на бутките, многу беше црвен. 5ка таман, нема црвени линии, ама се малце височки.
Да да, фала прочитав ама во висина се добри, во ширина му се тесно ма преклопувањата овие. Корисѕев бабу лове 2ка и ги сменив тогаш за памперс актив дека памперсов ми беа пошироки
Ако му се тесни, пробај со поголемо бројче. Моето во бутките е за поголемо бројче а горе му се високи.
Во зегин имаш xxl паковање од 4 ка нагоре мислам поефтино испаѓаат така. А за попуст незнам. Во еурофарм имаш за купен пакет грепка па имаш гратис нешто плус со пелените
Во тинекс од денес до среда или четврток на акција се пелените Виолета 399ден. И влажни на хип видов и тие исто.
Има памперс актив 7? 4 ноќи со ред утоп мочан станува. Многу почнаа да му пропуштаат. Големиот ми е 2 и пол год и ноќе уште ставам пелена кај него никогаш не се десило вака да пропушта. Малиов е се топ воден. 12кг и нешто е
Не знам дали има 7ца. Меѓутоа ние користевме 6ка памперс и почнаа мн да му пропуштаат, секоја ноќ без исклучок беше воден. Преминавме на Baby Love од Дм, еве 3 пакетчиња потрошивме, ни еднаш не му пропуштила пелената.