E jas posle jadenje gladen se otepuva od placenje i mnogu me sekira a taka jadeno i da place e kratko i poveke kako kenkanje
Aj nekoja mamicka od prilep neka mi pisi dokolku znae kade bi mozela da nqjdam vip baby... se izvinuvam malce za off topikov
До пред извесно време користевме само Памперс,сега сменив со Кан бебе и сум задоволна и од овие пелени.Ретко пропуштаат и се со пристапна цена,за разлика од Памперс. За бебето планирам повторно да започнам со Памперс,па да продолжам со Кан бебе.
не погреши снегулка сигурно јас почнав со кан бебе ама сенафрлавме во пределот на стомачето и сменав со памперс исум презадоволна од нив сега се малку поскапички ама вредат се мислам дали да се вратам на кан бебе или да си останам со памперс пошто незнам точно дали осипот беше од пелените бидејки се јаве послем 2 до 3 недели користење или ако има алергија би се јавила одма
Isto i jas gi koristam ovie samo vo paket ima 23 br. Imam uste dva paketi,da gi iskakame i izmockame i niv i se prefrlame na pampers new baby 2 )
дали знае некоја дали ги има кај нас 3плус од памперс актив бејби кога прашав возегин ми рекоја дека никогаш немале добиено од нив 3 некако почнува да ни е мала а за 4 сме ние мали така да никако не одговара а ако ги има 3 плус ке бидат таман мислам
има, моја пријателка купуваше ама се си мислам дека баш и од зегин ги купуваше и тоа од пред 2 месеци...
А дали кај нас постојат пелени за машки и женски посебно? Золва ми ми кажа во Австралија биле посебно за машки, посебно за женски и се чуди како овде за сите биле исти.
Е арно таму, овде за 5-10 години ќе стасаат таквите памперси. Кога не сме какани пола памперс е сув т.е. назад, а напред е прееееполно
Немојте вакви коментари, прво информирајте се ! Значи имаше порано на нашиот пазар и тоа баш од брендот памперс пелени наменети за девојчиња и момчиња т.е. памперс актив грл (лила) и памперс актив бој (жолти или зелени беа неможам точно да се сетам) може и некоја поискусна мајка да ви потврди. Одавна ги немам видено, незнам дали сеуште ги носат прашајте си по аптеките или пак евентуално увозникот.