Ajde da si kazam iskustvo. Koristam pampers premium care vejce 6++ meseci. Pred eden mesec bebeto imase osip. Sto se ne probav i sama a i po preporaka na pedijatar. Sega se sredi najmnogu od sudokrem no vo debela povrsina go nanesuvam sto ne e dobro postojano da se koristi. Bebeto go ostavav so tetra peleni i mislam toa pomogna najmnogu. Koristev i kremi na baza na cink bekutan i nivea a i pavloviceva. Isto i belogent po preporaka na doktorot....no na kraj se zavrsi dobro. Na bebeto mu trebase kozata da dise. Preporaka e i od pedijatarot da gi smenam sega pelenite. Ajde preporacajte od koi ste zadovolni a jas se mislam za dajpers ili pak nekoi drugi.
Јас мислам моделот на пелени не му одговара , за 5ка му е рано таа е од 10 или 11 кг , плус високи се овие на виолета посебно 5ка има до рамења да му бидат Таман си е спрема возраста убава килажа , напредна има , само пелените моделот да го погодите.
Да, моделот пелени не им е добар баш Ние сме 8 ипол кила ама 5ка малку не стега а ги пишува од 11кг Со бејбилав немав таков проблем, си одговараа со килажата на бебо
Колку чини една кутија бејбилав 3ка или 4ка величина во Мк? Јас тие ги купувам ми се допаѓа што се тенки и одкако ги користам по препорака на пријатели немаме проблем.Почнав со памперс премиум ама тие не и годеа на малата. Ќе си идиме на подолг период па ме интересира како движат цените.
А да пробаш дајперс? Во зегин се на акција 399 ден…нас досега сите ни пропуштаа и премиум и бејби лав и виолета и слипи ги зедов овие ама поголемо бројче од нормално еве трета вечер е супер а прилично пие течности од кога ќе заспие до сабајле дури стани
Не се поскапи многу од виолета. 84 пелени се 825 ден. Виолетата толку се 799 ден. Јас сум на памперс актив 899 ден 90 пелени.
5ka користам од сите, бебето е макс 10кг не ми е мерено месец и пол, од Дајперс сега зедов 6ка ама големи му се се гледа, а 5киве од другиве му се убави на изглед ама гледам црвени линии од ластичињата значи почнуваат да му се малечки
Бејбилав само мене највероватно не ми се свиѓаат , преку вечер му протопуваат и како највеќе да ми мирисаат а виолета топ ни се, насабајле полна пелената скрос ниту еднаш нема протопено.