Да ти кажам изнакупив и за спалната и за бебешкото и џабе. Сега за сега не ми притребале. Мислам повеќе ќе се најдат кога ќе ги одучуваме од пелени, ако згрешат.
Јас среќа имав купено и ставено, синојка прв пат ми повртати и се беше лом. Подлогата го спаси душечето. Имаш и опција од зегин подметачи 60х90 да ставиш. Ја ги користам за пресоблекување и супер се.
@Sonchulka @zverkica Може ќе ви служи информацијава. Има во Џамбо подлоги за пресоблекување за стална/повеќекратна употреба. Од доле се обложени со водоотпорен материјал, горе се памук, како пешкир.
Puffies pants немам пробано ама од пелените сум презадоволна. Преубави се, тенки, шарени, никогаш не ми пропуштиле.
Здраво, малиот ми е 3 и пол месеци. До сега користиме памперс премиум. Сменети се некако и многу лошо мирисаат. Предлог за добри пелени што не пропуштаат
Исто. Не само што мирисаат туку и често протекуваат. Бебе лом се прави. Сменив и поголем број ама нема промена. И јас ќе треба да сменам пелени.
Некоја мајка што користи Кан бебе 4ка нека ми сликне еден памперс. Мм земал од аптека ама некако чудни се.