Да му се пробам и нив? Или да одам на посигурна варијанта со премиум кер? Поцакани се гаќичките, тие со суперхерои се, така?
Тие со супер херои не ми се свиѓаа. Според мене памперс пантс 5ка се подобри. Инаку овие Пуфис топ се. Суво газе, пелената полна, ниту линиички да има дека ја стега. Сега за сеа задоволна сум.
Мами, користиме babylove 3 и Pampers active baby 3 (6-10кг) сакам да ги пробам Pampers premium ама гледам дека 3ка се од 5 до 9кг, незнам да не се помали и дали ќе ни одговараат ( бебе е 6кг). Ако ги има некој користено да ми спореди со Pampers active baby.
Zemi si premium pak i ne se maci vise. Po 12-13 saati i e navecer a zakacena e za cicka. Od sto tezi mislam ne mrda koa ke stane od spienje kp tegce i e. Dunda suva, bodi suvo,vreka suva. Nie momentalno koristime 4ka, okolu 70cm i 8.5kg e Sto ke ti e cakana pelena sea te procitav zima e sekako e obleceno bebe...da e leto pa da baras cakana poso goli bea
Здраво мамички, вие кои користите Виолета пелени конкретно бр.3 користиме каде се најисплатливи, Зегин, Тинекс, Веро. За редовна цена мислам. Знам Зегин најефтино е ххл паковање ама почнува од број 4.
Само да ги пофалам Слипи. Ми делуваа како мали, и доста се потесни од Виолета, ама не го стегаат на бутките и до сега ниедна не пропушти. Не се исфрли од нив, не му се лепат за газето. Единствено лепенките се лошо направени, ама се навикнавме. До сега најмногу од нив сум задоволна од сѐ што пробавме.
Девојки за бебка зедов пеленки бр.2 од 3 до 6 кила …ок е или да земам помали од 2-5 кила за во болница барем па ке си искористам после и поголемкиве …мислење ?