Како одат бројчињата на памперс премиум? Јас користам 1 од 2до5кг сега наредно да земам 2ка? Од колку до колку кг е? Фала. Јас сум задоволна од нив не ми пропуштаат освен кога се возиме во кола
Здраво мајки, ги добив тортиве за поклон но појма немам кои пелени се никаде не пишува ниту величина ниту фирма. Доколку некој ги користи би ги поклонила мислам дека се за 4ка или 5ка... Ве молам само да отидат кај некој што ќе ги искористи .
399 ден. последно ги земав на акција во зегин минатиот викенд. сега мислам во тинекс се исто толку на акција
Дали памперс имаат 4+ или 4ка па 5ка? Измеѓу број ми е, не знам кој да ги земам, последно маж ми зел џамбо паковање на Слипи 5ка, ок се покажаа, но по раат сум со Памперс, само бројов сега кој да биде? 8 кг е бебе
Памперс актив немаат 4+/5+? Како да прочитав на пакувањето. Мислам дека има. Премиум немаат. Јас премиум користам 4ка бебето ми е 7.600, не е воопшто крупно и баш таман му се. Би ти рекла @Lili4e ако веќе земаш премиум да пробаш 5ка, пошто имам другарка со 8 и пол кила бебе ми рече дека веќе почнале со 5ка (до скоро беа со 4ка) и многу поудобни и биле на бебка.
Ne e ni mojata nekoja manekenka stoznam....posleden pat koa ja merea bese 8250 i 70cm i 4ka premium i se super...tie se od 9-14 kg delklarirani jas nesto pred da naprai 8 valjda pocnav da i gi kupuvam. Sega treba da e bebevo preku 8.5kg ama neam namera da i ziam 5ka. Za active ne znam premium koristime. Inaku ne e samo do kilazata i dolzinata e bitna. 8kg bebe od 60 i 70 cm e mn razlicno bebe.
Е па на другаркава е 69цм/8 и пол Моево е 7.600 со 68цм и ко што викаш за сега 4кава таман му е, не знам за понатаму како ќе е
Здраво мајки, предложете памперс од кој сте задоволни. Ние сме 8 дена, користам памперс Актив Бејби, ама многу ми пропушта.
Морш да пробаш за да знаеш кои р му одговараат на бебето. Јас сум задоволна од сите виолета памперс актив молфикс слипи дајперс само памперс премиум ми пропуштаат 5ката до 3ка немавме проблем со пропуштање.
Користи памперс премиум кеар. Тоа е многу нежно во кожичката и мислам тие се најубави во почетокот. Исто и јас купив првото пакување актив бејби но сосема се различни едни од други. П.С. кога ќе го местиш убаво ластичињата што се во внатрешната страна врти ги нанадвор и нема да пропушта.
Да ластичињата ги вадам, но приметив дека од страв од папочето не ги стегам доволно горе и од таму со курето ми мочка, зошто се е мокар погоре