Moeto iskusvo so prvoto dete e katastrofa!! Non stop imase pelenski osip site mozni marki na peleni gi probav site kremi sto postojat na pazarot i sve bese dzabe vlazni maramici ne ni pomisuvav da koristam. Sve dodeka ne ja doznav peru kremata na fitofarm od tpgas pa natamu nikaov problem nemam. Toplo ja preporacuvam na sekoja majka sto maka maci so ovoj problemi
Кај да најдам памперс гаќички? Го пратив маж ми цел град го свртел нема(ова во Велес). Може да ми кажете и ск кај има секако одиме често. Гледав во Рамстор и Тинекс ама од 4нагоре се бројките нема 3јка
Знам дека може затоа и ги немам сменето премиум од ко е роден, пошто има осетлива кожа. Муабетот беше за акцијата 1+1 од истите.
Кога сме кај акциите 1+1 еве пример каква разлика има. Германски нема кај нас, обично се полски и стварно мирисаат, мажот ми го пратив сабајлево да купи им се пожалил дека мирисаат лошо и не се добри и му ги дале овие, англиски се. Не мирисаат воопшто и стварно има разлика во квалитет по меки се некако внатре,по долги се малце и различен дезен имаат.
Една бројка премиум и мене ми мирисаа ама не памтам која. 6ка купувам најдолго и се погодиле пратки кои мирисаат, точно. Сум купувала и премиум по едно пакување и тие мирисале.
Да ама има огромна разлика од земјата на потекло. Еве претходните беа од Полска и немаа врска со овие,а му ги дале откако се пожалил значи знаат
Кои се подобри pampers premium protection или pampers harmonie? До сега купував премиум, сега гледам и овие другите се на акција и се мислам дали да ги пробам тие. До сега од овие сум ептен задоволна.
Pampers harmonie за мене се подобри, содржат повеќе памук и ептен слатки шари имаат, ама се доста поскапи и не се често на акција.
Здраво, женски. Читав поназад неколку страни ама повеќето само за Памперс се коментарите. Ме интересира дали со сигурност во ДМ Македонија ги има памперсите Baby Love 4+ и Aptamil ад... за брзо ќе доаѓаме,па не сакам да носам ,да не ми зафаќа место, ако веќе ги има истите да се купат и таму.