Да не знаеш до кога трае акцијата? Немам користено, и јас сакам да ги пробам оти Слипи како да ги изменија.
Која е разликата меѓу овие и овие? https://www.zegin.com.mk/mk/sleepy-extra-peleni-za-bebina-br-5-11-18-kg-80-peleni https://www.zegin.com.mk/mk/sleepy-natural-peleni-za-bebina-br-5-11-18-kg-72-peleni
Денес прв пат од Тинекс земав 5ка на акција беа затоа, реков да пробам. Од премиум на пуфис е како од коњ на магаре. Премиум и јас ги користев ама прескапи ми беа и се префрлив на кан бебе. Не се лоши пуфисот малку како шушкави повеќе, малата 5ка и зимам ама оваа 5ка на пуфис баш ми дојде голема некако. Искрено подобри ми се кан бебето
Мене првите ми се допаѓаат повеќе. Разлика во дизајнот и дебелината мислам дека екстра се потенки од натурал. И поефтини се екстрата. Во квалитет на издржливост се супер и двата типа.
Искрено еден пакет иам потрошено само натурал сега земам екстра и био натурал и сум задоволна полна пелената ноќе не мрднува 10-12 ч зависи како ќе спие.
Оо браво. Кај нас се случува некогаш да пропушти, ваљда зависи кога мочка повеќе, кога помалце. Ама кога кака во последно време целиот е помацан, дури нагоре и бодито и од страна боди и тренерки... Може и не е до пелените, не знам. Веќе подолг период сме на натурал, ама дефинитивно се сменети во последно време, неколку пакети што земав се поразлични на неколку места од претходно.
Ги користев натурал 1 месец истово ми се случуваше кога какаше. Значи секое какање лом бодито. Се изнервирав ги џитнав еден ден. Од коа си се вратив на Бејби лав ниту еднаш не се случило боди искакано да има.
Можно е. Моето цврсто кака немаме проблеми такви со рпотекување ама и големое скоро 1.5г е .Пробај од екстрата мене ми се ептен погодени еве веќе 2 месеци навечер стсвам ни 1 не пропуштила
А исти ли се по големина или идат помали/поголеми? Само 1 иам користено од Бејби Лав, али стварно беа добри.
Koga pocnav da ja hranam togas dobi osip. A koeistev pampers premium care do nejzini 7 meseci. Potoa se prefrlivme na dajpers. Fakticki osipot smetam deka ne e voglavno od nekoi peleni no bidejci kozata ne disi i tie se kako najlon zatoa se vcrvenuva. Dosta pomogna tetra pelenata no non stop se moca i treba da ja mdnuvas epten cesto bidejci se vodeni i bodito i drugite alista i ne e toa resenie. Vo toj period i mi nasyina mislam od predoblekuvanje. Peru krem vo eurofarm kupiv a mast za potpareno najdov vo lokalna apteka na betty
И на ќерка ми прв пат и се вцрвена газето кога почнавме со кашички на 5 и пол месеци. Значи не е до пелените, цело време ги користевме истите памперс, до храната е. Матичната ни рече да ја мачкам со Јекодерм, се смири после неколку дена. Сега зедов Weleda за пеленска осип, само незнам дали може да ја користам секој ден или само кога и е црвено газето. Дали некој користи Weleda и колку сте задоволни?