Да и јас од гаќичките сум задоволна, исто по 10-12 часа ноќе не ми пропуштиле до сега. Ќе ги пробам и памперсите. Фала ти
Majki ako ima tema za odviknuvanje od peleni prenasocete mojata kerkicka pocna veke sama da izrazuva zelba da go trgneme pampersot pa sega sakam iskustva da procitam inace sme 3 god veke letoska probav nesakase da go trgneme pampersot sega sama bara da go trgneme
Која цена се Baby love premium џамбо пакување? Ме интересира конкретно 4+ и 5ката Завчера земав 4+ но нормално пакување, со Winnie Pooh се заљубив во дезените хахах но не се исплати, 40 парчиња за 500ден. За квалитет преубави, мекички и ништо не пропуштија до сега Се мислам да си земам џамбо пакување, така се сигурно поисплатливи
Сите бројки мислам дека се со иста цена, само различен број на пелени. Џамбото уствари е две паковања во картон. И препрепреубави се пелените.
Како се со броевите споредба Памперс премиум и Baby love? Користиме памперс 3ка. Baby love кое бројче би требало да земеме. Пусто ме настрвивте со дезениве мислиш бонбончиња се .
памперс премиум се од 6 до 10 кила а BabyLove 3јката се од 4 до 9 кила види си според килажа или спореди ги на google скоро исто се плус минус едно кило
Ти благодарам. Мислев и на длабоки, плитки. По ова најверојатно 4ка треба да земам. Дека памперс 2ка беа од 4 до 9кг мислам
Исти се,исто и ја користев п.премиум3 па сега б.лав 3ка исто земав. Иста е големината во широчина ама се малце по кратки,ама не пропуштаат и можам да кажам по меки и нежни се од памперсот
јас отсекогаш користам памперс и за двете деца и сега првпат купив бејби лав,баш поради тоа што почнаа да и пропуштаат памперсов,но еве и ноќеска беше цела измочкана и од бејбиво
Ме мисли тоа што се пократки. На памперсот знае некогаш кога кака на грбчето да е лом, не секогаш. Ако се овие пократки да не утнам работа со 3ка?
Малото паковање 3ка има 46 пелени. Пробај ако ти се добри земи си џамбо. Јас користам 4ка. Памперс актив бејби о бејби лове 4ка се исти бројчето.
Супер штом се исти. Иако памперсот му прават линии на бутчињата па се мислев дали е за поголемо бројче.