Testiram za vo gradinka so sto se brise kaka dobro i nema da napravi crvenilo. Inace doma tuferce i topla voda, vlazni ne koristam regular
Јас ги користев долго виолетата и ги земав од зегин ама незнам дали така се погоди последниот пакет мн често наоѓав по газето од пелената тие како топчиња ситни критали и ги сменив. Исто и кај една другарка се деси. Инакуне ми пропуштаа.
Користам косили од прв ден, дебели се и многу е убав материјалот. Дури ретко го замивам после какање, повеќе со влажни, никогаш немал никакво црвенило
Do 6 nedeli dodeka napolni sekoj den go bajnav a sega preku eden den i nikogas ne e odmieno nema nikakvi crvenila
Јас истите за 900 во рамстор…ама Ливинг не ви се мали 5ка? Значи нас 5ка ни се мали…океј за преку ден пошто менувам почесто ама после два сати пелената утоп…т.е. гакичките бидејќи за нив правиме муабет…плус сите гаќички од сите фирми што имам пробано ми се чини помалку собираат него регулар пелена…или нашата конструкција е таква незнам, мислам дека во килажа имаме помалку од вас…ставив гаќичка за навечер, сабајле жива вода..и сега користам кан бебе 6ка за навечер, сега засега супер ми се, денски трошам од 5ките, имам еден куп пелени нзн како ќе ги потрошам пошто сешто изнакупив за да испробам
Денски му ги ставам само. Вчера супер, денес едната пропушти а не беше ич полна. Мислам со поголема полабаво ќе му е, не знам дали е до големината. Си викам да не му шета лево-десно поголема. Баш ќе видам како ќе е, ако не бива ќе се вратам на пуфис гаќички. Ретко пропуштаа, ама па и не беше олку активен кога ги носеше. Инаку навечер му ставам 5ка премиум, уште му се добри. Можда ќе треба 6ка нареден месец. 12кг негде има мојот, можда малку под тоа. За 900 зеде 2 пакетчиња?
Изгледа е до конструкција на детето. На синко само премиум 6ка и бејби лов 6ка и 7ца му беа точни. Другите му правеа црвени линии. Слаб е висок. Деца многу подебелки од него помал број носат.
Да бе…во Рамстор на Туристичка новиот…баш продавачката ми потенцира овие се 899, во ред е? реков ајде уште гаќички немам земено од Памперс, на пат за работа ми е, влегов, немаше помало паковање и реков ајде ќе се најдат за денски зошто читав многу убави искуства на форумов…ама за навечер не можам со 5ка…дома имам бејби лав гаќички, памперс гаќички, пуфис пелени, дајперс,кан бебе…едно ќоше полно пелени
Јас сум презадоволна... Користевме памперс актив бејби, па премиум, сега користиме дајперс инстакор. Памперсот ни пропушташе многу, не ни одговараше, па сменивме на дајперс сензитив, па случајно го земав инстакор и некако ми се поеластични и ппвеќе ни одговараат...