Пробај ги да ти помине меракот како мене.Сега моментално користам Pampers active за преку ден а за навечер Pammers harmonie,a кога ќе ги донесат премиумот во зегин ќе продолжам со премиум.Инаку завчера купив Pamper Active 43 пелени бр.2 за 339 денари на акција се во еурофарм
I mene mi e merak ama ako mi se uarnat bankrot....maz i za premiumot vikase mora li da kaka u najskapite ama na se takvo mu vikam ti mora li da pusis od najskapite cigari i mukla e instantno
Мене па премиумот не башми се погодија, активот ми се поубави, а хармони ке се за специјални денови иначе банкротот не ни бега
Има задоволни мајки од Виолета? Сакам да се префрлам на Виолета кога ќе почне малава со 4ка бројче. И ако може некоја мами да ми ја слика пелената и отворена во должина и затворена ќе бидам многу благодарна
Јас сум задоволна од Виолета. Убави се, нема ни една пропуштено ни дење ни ноќе. Моментално не сум дома за да сликам.
Моментално сме на Слипи натурал, некогаш знаат да пропуштат кога мочка повеќе, некогаш не. Вечер и Слипи екстра ќе ги пробаме па ќе пишам.
Jas za Navecer koristam Pampers pants, ne propustaat, a Sega gi probav i Sleepy Bio natural pants, dobri se, ne propustaat
Досега пробани, babylove, виолета и diapers sensitive, најдобри diapers sensitive, ниту еднаш не ми пропуштиле.Поздрав