Јас сум ептен задоволна од Виолета, дури ми се бољи од Памперс премиум. Не пропуштиле, а убави, тенки, меки се. Моментално во Зегин се на попуст
Значи ќе се мрднам со аптекиве во маало. Се снемуваат. Памперс премиум нема. Пробав слипи био не беа нешто ок, неколку пати беше измачкан ама ај реков ќе земам пак дур донесат премиум. Сега ни тоа нема. Не сум паметна што да купам а итно ми е. Немам кој да пратам до Дм за бејби лав ни па за до други аптеки. Што да земам друго, совет? Памперс премиум користевме 3ка
Јас од Памперс премиум преминав на Памперс актив бејби и супер се, за навечер користам Памперс пентс, никогаш не ми пропуштиле.
evy baby odlicni se i ekonomicni po 90 pamp za 780den Evy baby odlicni se 90 pam za 780den i ne propustaat
Што е со Премиум 4ка, нигде ги нема? Ако не ги најдам до утре ќе морам да земам други, па си викам бејбилав да ги пробам. Е сега, синко е околу 8 кг, што бројче да земам, видов имаат 4 и 4+?
Некоја мајка што користи пуфис да ми каже како се со бројчињата? Сакам да ги пробам. Користиме Кан Бебе 4ка, на нив пишува од 7кг како кај повеќето пелени. На пуфис пишува од 9-14кг, па се мислам да не му се големи
Чим памперс ти одговараат земи актив бејви. Супер се. Бејби лове се предобри. Јас памперс актив користев и сега земав бејби лав. Презадоволна сум ептен, меки преубави. Не пропуштаат. Со бројки се точни. Мојата е некои 8 кила и нешто 4ка користиме и и се комотни. Пуфис се малце помал калап. Ако користиш 4ка други земи 4+ или 5.
Ама вели дека Кан бебе користеле 4ка. И тие се помали. @BezglasnaBukva мислам дека ќе ви одговараат 4ка Пуфис.