Значи и тие и тие се помали од другите ќе земам 4ка па ќе видиме Кан Бебе ни се супер за навечер зошто не кака, сабајле е полна пелената, а бебе суво. Ама преку ден дали дека е многу размрдан во последно време почнаа да пуштаат по малце. Пуфис видов дека се на акција во зегин, па ќе ги пробаме
И јас користев премиум и бидејќи ги немаше земав бејби лав,презадоволна. Одговара бројот со премиум,малце се пократки,ама се помеки шарени и не пропуштаат
Mami, nie sme 10 meseci. Od samo ragjanje bevme na pampers premium i pampers aktiv najizmenicno do negde 6 meseci. Vo megjuvreme na pocetok dobivme na poklon bekutan (mnogu kruti), pufis i slipi ni propustaa. Posle preminavme na violeta do sega i mng sme zadovolni. Pred nekolku dena vidov peleni vo kam, Lalin i rekov da gi probam. Nie sme premnogu zadovolni, meki se, nezni, imaat gel, e brojki imaat samo 4,5 i 6. Vo odnos so pampers aktiv, potesni se nekako pa sledno ke kupam br.6, cenata im e smesna, 359den broj 5 -44 peleni. Topla preporaka za ovie peleni od nas
Дали често ги менувате марките на пелените кои ги користите додека ги најдете оние кои најмногу му одговараат на вашето бебе? И дали може да има некои негативни работи доколу се менуваат често?
Дали некој ги има пробано Bio Natural? Од органски памук биле. Мн поефтини, а биле од органски памук.
Ги пробавме ние ок се. Малку се подебели од памперс премиум, тоа користиме. Шаренки се малку. Неколку пати протекле од страна преку ден (зборувам за каки) ама па синко многу е активен. Навечер издржливост до 12ч без пропуштање.
Dali nekoja majka sto koristi pufies, Moze da mi kaze dali se standradna golemina ili se pomali? Koristime pampers active baby 4 ka, dali da zemam 4 ka pufies ili 5ka, za bebe od okolu 8 kg?
Jas za tie tri god osven pampers dajpers i violeta drugi nemam koristeno a i bekutan ednas zemav ama mnogu propustaa
Ги менувам како чорапи сѐ додека не најдам некои што ќе ми одговараат 100%. Нема ништо негативно, само од некои може да се исфрли. До сега пробавме, бејби лав, кан бебе, виолета, дајперс, слипи натурал и екстра, памперс премиум, бекутан.
Па вака. Кан бебе се ок, само доста малечки се. Слипи екстра сега за сега сме на нив и сум задоволна. Бејби лав ми се бендисаа, само немам ДМ тука за да ги купувам. Дајперс не се лоши вака, ама од надвор материјалот ми е како шарена салфета. Виолета мене ми делуваа крути. Бекутан премногу крути.
Јас мислам дека пуфис се покомотни од памперс. Така да земи си 4ка, моето има околу 12кг користи пуфис 5ка.
Еј,и мојата е 12 кг. Го пратив мм по пелени. Му реков 4-ка пуфис . Да мењам у 5 да не и бидат мали. Памперс 4-ка и ставам ама гакички. @Nancy27* Ја ке ти пишам покасно. Ке ги споредам 4-ка памперс и пуфис и ке ти кажам.