Хахахах,не се мешаш. Барам мислење. Долго користам гаќички и немам ориентација. За памперс знам,ама не за пуфис
Јас сега ги почнав, помали се од Памперс, исти се со Кан Бебе ако си користела. Моево има 9кг, користиме 4ка, ама слабичко е и висок
Земав пуфис 5-ка. Твоето ако е 8-кг,тогаш ке му се големи. Значи 4-ка за вас Ако си земала памперс актив бејби тие се големки ама се со ластик на грб. Можеш да ги стегнеш и да му се таман. Псмперс ми е мене бр.1 пелена. Тенки,меки и екстра впиваат. Сите модели. И премиум,и актив и гаќички. Јас трошам гакички. Ми требаше опција за преку ден да пробам да ја навикнам на обични,пошто многу пари ми одат на гакички.
Не се мали пуфис 5ка? На синко му ги ставав на 10тина месеци некаде. Потоа отиде во висина и само 6ка премиум не го стегаа кај нозете. Пуфис доста мал калап се.
Јас манекенка имам Не бе ,не се мали. Таман и се. Пишав носи памперс пентс 4. Од обичен памперс 5-ка ставав. Ама изгледа ќе си останам на пантс. Незаменливи се,за нас барем.
Сега ги пробав пуфис 5 ка и се големи, ги пробав само да видам дали впиваат. Ги споредив со Слипи пентс 5ка имав, поголеми се Пуфис, инаку и материјалот и дезенот не ми се свиѓаат и за нас Памперс се незаменливи. Ама реков ај да пробам.
Исто. Памперс е памперс. Мојата како што пие по 3 литри вода на ден охооо. Ке земев и јас памперс вчера,ама знам имаше 5-ки и пакување од 90 пелени 100% Ама мм го пуштив пошто сум во изолација,а тој нема да се снајде
И мојот манекен е, на 12,5-13 кг стои и само во висина оди. Ама градбата е битна за пампи, не килажа. Побуцкасти деца од моето носат помал број.
Naracaj si online od zegin...sleden den nosat...koa bea na akcija nonstop im naracuvav nema da gi brkam pampersite u koja apteka gi imaat
Девојки со машко помагајте како да не правиме се лом или прави беља баш кога ќе го слечам или прокиснат е. По 3 пати го преслекувам до боди до се...дали погрешно го местам курето па ми прокиснува од страна... инаки памперс премиум 2ка користиме.
Или ви се мали или големи памперсите ако ви претекува. Курето како му го местиш? Според тоа шо ти се помочува на пресоблекување значи помало е. Со тек на време ќе се испраксираш, ќе си побрза, а и нема толку често да моча. Или можеш да го раскопчаш прво, да се измоча па после да менуваш пелена.