Ние сме сега на 4ка инаку во болница и првите денови дома користев бекутан 2ка(тие ги даваат во систина и не ги бива) после Памперс 2ка користев. Единица ниеднаш не ставив
Кои пелени најмногу впиваат и не пропуштаат? Малата е година и 10 месеци и користиме бејбилав 5...ама се дешава навечер да е пелената преполна и да пропушти и цело боди да е водено. Од кој да земам некој предлог??
Провај со поголем број. Најдобро впиваат тие. Или ако пие многу течности навечер која и да ја ставиш пелена ќе претекува.
Пие млеко навечер..можи затоа..а галичките како впиваат..досега немам користено....6ка мислам дека ќе и бидат многу големи.
Пре пре презадоволна сум од бејби лове. Менував, пробував доста ама од кога земав бејби лове дефинитивно на нив останувам. Меки, тенки, шарени, ноќе по 12 саати не пропуштаат и суво е газето сабајле. Мене лично дури и од памперс ми се поубави. Топла препорака. Иначе зборам за бејби лове премиум, тие натурал не ми се пробани.
Немам пробано гакички бејби лове. Имам колешка исто нејзиното пие навечер многу течности и ниедни пелени не издржуваат менува по 1 или 2 ноќе.
Пробајте бејбидрим од кипер не пропуштаат по 12 саати. Ама само бејбидрим од тие бидејќи има различни во паковките, различни брендови.
Јас имам пробано гаќички 4ка убави се,повисоки од пелената не пропуштаат ама по крути се од пелената. Не можам да ти споредувам со други гаќички оти само тие ги имам пробано. Иначе и за мене бејби лав се подобри од памперс
Не не мене до сеа само памперс премиум навечер ми има пропуштено. Бејби лове купив пред една недела после долго време и испаднаа најдобри во однос на впивање и суво газе во смисол кога ќе е преполна пелената на кожата нема никаква влага , за разлика кај другите се осеќа влажност од минимална па до не би ги користела на мое дете.