Од кога се роди еве 3 месеци само бејби лав користиме, сум купила и памперс кога немало дм или бил затворен и неколку пати и се случил да пропушти што не е случај со бејби лав, топла препорака на сите
Дали некој знае колку пелени има во ова пакување бејбилав бр 3 или 4? Малата ми е 6 кг и не знам што бројче да земам.
Кај мене е 5580(денес мерена) па 4ка користиме,дебелка е на ножињата и газето. 84пелени се 4ката 830 ден,сега овој месец се 720
Кој број гаќички од слипи зема? Јас памперс користам 4-ка гаќички. Сакам да ги пробам и био од слипи.
Слипи од гаќичките земав број 5, иста големина ми изгледаат како памперс обичните, не гаќички 4. Био од слипи ги немам пробано. Од натурал би ти препорачала број 5 да земеш.
Земав за проба 4-ка од био. Ок и се,ама 5 би биле подобри. Од натурал летото користев 5-ки ,ама дека дебелки ми ја исипуваа по стомаче. Ке видам ,може за зимово пак да и земам. Сакам да комбинирам за преку ден. Навечер останува памперсот
Кое бројче? 4ка се 88 пелени, 4+ 76, 5ka 72. Мојата 8 кила и нешто со дебели бутки 4ка носи и супер и се. Купив и 4+ ама искрено меѓу 4 и 4+ и не гледам некоја разлика. Можда нешто ептен минимално.