како се Бејби лав со цените ако знаете величина 5ка ваљда по колку се во пакување и која цена. Користиме памперс премиум кер ама и во градинка и дома мн брзо се трошат и поскапи се. Пробував виолета, дајперс, памперс актив бејби ама не сум задоволна.
Сите се иста цена, 830 денари големо паковање, само што количината е различна, кај поголемите бројки има помалку пелени. Е сега во 3ката се 92 пелени, за 5ка не би знаела.
5ka se 72 peleni 730den ima popust sega jumbo pakuvanje ,a ima i mali pakuvanja od 36 peleni mislam 375den sega na popust.
И јас од слипи не сум задоволна. И од био и од обичните. На дерматолог завршивме и на еден куп масти дури му помина.
Летото користев од гаќичките натурал,и тогаш се исфрли ам амислев од топлото и е. Ама сега еве пак и од био. А пишува сензитив ,хипоалергени и бла бла. Штета ,а вака меки убави ми се видоа. Си остануваме на памперс,се надевам не уште долго
Probajte so violeta nas od pampersot ni izleze takvo crvenilo sto edna vecer proplaca kerkickata od nego
И ние сме со виолета, за првото дете само на нив бевме а имаше преосетлива кожа. За мене нема подобри (квалитет што се добива за цената) Памперс ги пробавме сега со второво премиум користев по препорака на дерматологот, ама кратко, убави стварно ама оган А слипи никогаш повеќе. :/
Nez za nas se pokazaa uzasni pampersot I nikogas poveke ne kupiv pampers ama togas I mnogu drugi luge se zalea od niv sega mozda se so podobren kvalitet ama cenata Im ogin a ne se vredni tolku violeta se so isti kvalitet scored mene a se poeftini
Ама јас гаќички користам. Затоа други не ми одговараат. Пелена тешко да и облечам сепак фала ти. Инаку ,ти прашуваше за одвикнување. Имаш во тема Дете, одвикнување од носење пелени.
@srekice И јас сум строго на гаќички. Освен памперс и слипи други марки немаат гаќички? Да не ја урочам пупу слипиво океј ни се.
Пелениве се скроз индивидуална работа. На мојата од Виолета така убаво и се вцрви газето абе 2 недели требаше убаво да се исчисти. Од памперс мака нема. Ама се сменивме на бејби лове и тие и од памперс мене повеќе ми се допаѓаат така ќе си останеме на нив.
Мами кои имате искуство со Виолета2, користев 1, сега 2 земав ама секоја пелена ми пропушта и детево нонстоп ми е мокро кога ќе се измочка, со 1 немав таков проблем,овие како да незнам како да ги наместам или му се големи,незнам, а 1 му се веќе мали, незнам каде грешам, совет?
Кај нас пак обратно беше од Виолета бр.1 ама котон линијата ич не бев задоволна, мн беа крути и одвај испевав да ги наместам на бебе од 2700г , па привремено зедов кан бебе дека помал калап ама тие катастрофа ни беа. меѓутоа како што напредуваше бебушко за еден месец стигнавме до бр.2 ама на дабл каре линијата и одма имаше разлика, полесно се местеа и бебушко ниту еднаш не прокисна. Која линија ја користите вие белите или виолетовите паковања.
Кецот беа Котон и башми беа погодени на мене, а овие се лила дабл кеар, бе ни знаев дека има различни модели,овие ни ги дадоа во аптека,може јас треба бели да најдам ако има такви 2? Незнам, се мислам дека незнам да ги местам, а го стегам со лепенките, дури една врз друга ги лепам од стегање, незнам каде грешам
Колку кг ти е бебенцето сега мила? Моето бебе беше 4кг кога преминав на двојката од лилавата линија. Има од белата линија и поголеми бројчиња побарај во аптеките ако си повеќе задоволна од белата линија.