Па не би требало да му се големи тогаш број.2 види ако не ја бива работата уште денес од утре барај од белата линија двојче. И јас така му ги местев преклопени лепенките на почеток.
Имаат и пуфис гаќички. Мене ми беа убави тие,ама на попуст само кога се. Сега се во веро 520 денари. Во 4-ка имаат 46 пелени. Ама на твоето ке му се големи мислам,ако е 8 кг . Незнам тројки дали имаат.Мислам не. Инаку се убави
Nez babylove nikogas nemam zemeno ednas go molev mm da zememe ama mi rece ne da ne ekspirementirame oti violeta ni se ok
Мајки, малата е нешто над 3 кила, користам Виолета Котон единица и пропуштаат еве неколку пати и тоа пелена менувам на 3 саати, а детето лом. Дали треба поголемо бројче или да менувам бренд?
5ka zemav, podolgi se od pampersot ama ok i se. Nema linija na butkite, a ne propustaat. Me bendisuvaat meki nezni se. Samo taa plavata linija za mocki mi fali malce
Дефинитивно се разочарав од Виолета 2, абе секоја пелена пропушта, вчера едно 10 пелени сменив а може и повеќе беа, на секое мочкање пропуштаа, немав ваков проблем со кецот ама двојкава не се погоди ич. Сега канбебе користам 2ка, издржаа цела вечер. Се мислам бекби лав да земам гледам ги фалите дека се подобри од виолетава?
Не можат ни да се споредат виолета со бејби лове. Бејби лове се каде каде подобри. Помеки, потенки, ластиче на грбето да не претекува. Мене и дезените ми се поубави. Нема да згрешиш со бејби лове.
Ќе се навикниш. И мене на почеток ми беше така, после затеравме долго со бејби лав до еден период кога не беше ни за 4,ни за 4+ ни за 5, па пак на памперс се префрлив. На почетокот не ја ни забележував линијата за мочки дека навикната да ја нема.
A i sto neam oznaka za lepenkite mi fali...vaka znaes nacentrirani ti se...ama pomeki deluvaat od pampersot
Фала ти Ивана, само за бројче незнам кое да земам, синко е 5кила, сега сум на 2ка од Кан бебе, дали 2ка да земам и бејби лав?
Јас мислам 3-ка , зафатена сум со малава сега покасно ке ти сликам 2-ка и 3-ка да видиш што би ти одговарало
Фала Ника,може, дека Виолетава 2ка се некако поголеми а Кан бебе 2ка се помалечки, па незнам какви се Бејби лав за да земам, да не ги утнам и нив па дома само колекција од пелени да праам хах
Јас мака мачам со пропуштање до сега сите пелени ги сменив ама пак му пропушта навечер ( ми останаа уште кан бебе и дајперс непробани дриго буквално се ) ,само ако му ја сменам така издрже да не биде мокар. Муабетот ми е дека кај нас бејби лове се покажаа најлоши на 2 саати му ја менам некогаш да не пропушти затоа што од нив и денски ми е утоп , виолетата некако сепак нај му издржува и на крај се вратам пак на нив, сепак кај секој е индивидуално ...