Не се мали, сум пробувала со бројче помало- поголемо, дури и многу ке речат му ја ставаш ли убаво, а и јас кога ја ставам и било кој друг пак ке проопушти, некој ке каже навечер има суви пелени ние пак полни а не е дека нешто многу пие течности...
Исто, исто...јас ги имам и кан бебе и дајперс пробано исто...два дена се супер третиот утоп...купив последно актив бејби ама тие со посебни линии се...па да биле со месечинка демек за навечер, па после испадна не таа месечинка имало и друга месечинка и нив ги зедов пошо другарка тврди едните биле со помали крила другите со подолги и пак исто...додуше не му пропуштаат секоја вечер ама пропуштаат...кај нас има два проблеми, бебево ми спие на стомак и мочката му се собира само напред и второ премногу мрдна во спиење...имам приметено ако е мирно, пелената нема гајле, ама знае 15 пози да смени на едно спиење тогаш обавезно сме водени на сред вечер...па ајде преслекви се во 4 сабајле, ладно, почнува да плачи и никаквата
Кај мене на една страна само и секогаш е таму претечен, те разбирам многу добро ако не секоја вечер преку една се пресоблечуваме и рикаме во никое време .....
исто..дали курето му оди на лево незнам...90 посто е на иста страна..искрено не знам што да пробам веќе...имам цел куп пелени дома, реков не купувам нови што сака нека е, дури не се потрошат...
Да не му е курето наместено на таа страна кај што протекува, пробај исправено да му биде кога менуваш пелена, ете чоек се ќе проба, јас сега кан бебе користам и ми се погодија за разлика од виолета 2ка, сега сопругот и бејби лав ќе земе да ги пробаме,ако се добри ок, ако не со кан бебе ке продолжам
имам пробано и со нагоре пак иста приказна, на средина се водени...а надолу да му го редам страв ми е да не му направам проблем
Јас на моето никогаш не сум го местела нагоре. Кога прашав педијатар ми рече нема потреба. Еве го 14 месеци нема никаков проблем.
абе ми е страв некако многу се витка надолу иначе мислам дека имам пробано ама не се сеќавам дали му протече или не
2,5 години има син ми и никогаш не го кревам нагоре додека носеше пампи. Ми протекле ако се преполни, обично ноќе ако се успијам и не сменам.
Јас надоле го ставав дур не му падна папочето а после нагоре го ставам, така ни кажа ортопедот, али мислам со мрдање дека им се изместува надоле, видиш никогаш не сум видела прво тоа, стално сум концентрирана да видам дали се искакал хах
Aко имате кипер маркет купете на бејбидрим 20 пелени 120-130 ден. Ни една не ми пропушти до сега. Секако мало пакување е пробајте но барајте да биде Бејбидрим, германски произведени за Росман.
Е овие ги немам пробано…се би пробала да не морам да го наоѓам мочан секое сабајле…фала на препораката, ќе пробам мало паковање
Молфикс арни ви се? Гледам има некоја акција во маркетот, со пакет пелени има гратис омекшивач/детергент не видов убаво.
I kaj mene na ednata strana e mokar. Koristevme daipers Sega zemavme sleepy 5 (6+) sme i ne propushtaat ama do koga kje vidime