Јас ги користев ама мал калап е, ми прокиснуваше малата све во кичмата. За тие пари имаш поквалитетни пелени.
Мајки, кога е време за ново бројче пелени? Моето е веќе 4кг , користам кан бебе 1 дека со такви почнаа во болницата. Му немаат пропуштено ниту еднаш, нема црвенило.. Но сакам да почнам со Памперс. Како да знам дека е за 2че? И дали од памперс хармони има 2ка, или само поголемки се тие пелени?
Обично кога се мали прават црвени линии на ноџињата, ама викаш нема црвенило, може бебе е манекенче и нема бут како моево се роди 3800 и одма почнавме со 2че, таман му беа. Би требало да е време за поголемо бројче. Хармони во зегин има само 4ка, е сега по маркети ако има помали бројчиња не знам
Задоволна сум од пелените од кипер Фиона ама само Бејбидрим ги зимам, и моментално дека беа на попуст Бејбилав и океј се, иначе скапи ми се кога се редовна цена. Овие од кипер се 120-130 ден 20 пелени. Сакаш пиши ми ќе ти пратам слики во порака.
Ги има и помалите бројки.Јас имам купувано 1 и 2 само баагички се поскапи од премиумот а не приметувам некоја разлика во квалитет во однос на цената
Koja brojka se 20 peleni fiona prasuvam oti ke mi treba sega malo pakovanje a violeta nemat malo pakovanje
Еве ги, од 3ка нагоре има беојчиња. Класа на бејбилов се, ама гледајте да пишува на пеленчето babydream.
Тие изгледа тешко се наоѓаат babydream. Што пишува во 2 маркета бев нема. Некои само без име има во фиона кесенце
Во принцип сите биле добри ама овие Бејбидрим ми се проверени. И јас низ Гостивар ги барам од маркет во маркет некогаш.
https://www.zegin.com.mk/mk/yess-peleni-za-bebina-br-5-11-25-kg-44-peleni А овие ги имате пробано? Првпат ги гледам.