Се мислев Пуфис да ги пробам оти видов дека се на попуст во Зегин. За Бејбилав немам ДМ, памперс солени ми се...
Нема потреба од две различни пелени. Користи само дајперс одлични се за големото ги користев. Тогаш беа со по ок цена 399 ден но знаат често сега да се на акција. Или пробај виолета несе голема разлика во цени.
Актив многу често се на акција. Јас ги користев додека не му се смалија. Околу 10 денари пелена излегуваше. Пуфис се мал калап да знаеш.
Не сум задоволна од виолетата, му пропуштаат. Сега се 485, ок се Дајперсот, не им најдов маана сега за сега али сакав да ги пробам Молфикс дека идеше омекшивач гратис и си отворив беља.
Те разбрав кај го стегаат ама јас ако му ги стегнам мн лепенките знае да се белеѓи на бутовите затоа ти реков. Сепак ти најдобро знаеш
Исто, ние од 5.5кг користиме 4ка. Од тројката имаше на бутчињата како со синџири да е стегана, а ластиката стално ги вадам од надвор. Еве со 4ка ниеднаш не ни пропуштило значи не и се големи
Земав од ДМ babylove nature и premium. Premium се многу поубави од nature, меки, нежни, тенки, добро впиваат и навечер по 10 часа не пропуштаат. Премиум од babylove се тука негде со Pampers premium. Многу сум задоволна. Прашањево не е за тука, ама дали некоја мајка користи babylove AD млеко? Многу ми се допаднаа пелените, сакам и млекото да го пробам.
Презадоволна сум од млекото. Бебе ми е 3 ипол месеци, одлично напредува. Ако те интересира други нешто слободно пиши ми.
Јас користам од 6 месеци, до тогаш бевме на хип, па кога отворија во мојот град дм се префрливме на него, првин 1ца па 2ка и сега почнавме и 3ка...супер задоволна, бебето супер си напредува и го сака...е сега работата е бебето да го сака, имам читано бебиња не ги сакаат сите млека...моево го прифати секое што му го дадов
И со цена и со квалитет се тука премиум памперс и бејби лов. Со тоа што памперс премиум ми се случило да мириса ако е некоја лоша пратка. Бејби лов не. Јас ги користев премиум затоа што бејби лов најчесто немаше а не ми се оди по памперс во друг дм каде можеби ја нема бројката. За ад имаш тема посебна таму ке најдеш мислења.
Da i da ti kazam pravo dobri se, ne propustija, mekani bas se iznenadiv sto pisa od kiper jas celo vreme koristam violeta i stvarno sum prezadovolna i so prvoto i sega so vtoroto ama ete slucajno so podarokov torta od peleni i me interesirase koi se
Zdravo dali nekoj koristi becutan peleni broj 2 za novorodence od 3 do 6 kg ? Iskustva Koja cena se babylove vo dm site golemini ako znae nekoj ?
Месецов се на попуст, врати поназад имаш слики мислам 375 дека беа околу 40 во пакување. Задоволна сум но скапи се кога не се на попуст. Иначе бекутан никогаш не би купила(мое мислење). Општо сум разочарана од бекутан.