Два дена не се ни разбуди навечер и се беше ок...сношти два пати се разбуди салта правеше во креветот, на крај бочно заспа и се разбуди мочан
До сега пвие од Кипер најдобри ми се покажаа. Ама не сите, различни пакуваат, некои се ок, некои не се.
Оти не ги пробате Виолета, ептен сум задоволна, цела нок не пропуштат а и денски некогаш ако сме излезени и по 4-5 часа не пропуштиле. Едниствено еднаш ми пропушти ама не беше убаво наместена назад пелената.
Има неколку. Моментално овие ги имам и ок се. Има едни со лилјакови или плави точки, тие за нигде се.
Дали некој знае виолета во споредва со слипи како се по големина? Синко е повеќе од 4 кг не знам виолета дали 2ка или 3ка да земам.
Ние сме 7 кг и користиме 3 ка, не ни пропуштиле ама мислам дека со 2 си ок, јас 3 ка почнав кога веб е 5 кг
Не се лоши, само имај предвид дека се помали од другите (Виолета, Дајперс, Памперс Премиум), како Канбебе се некаде во големина.
Се е пробано , и нив ги користев но некако почна премногу да пропушта у последно време (6ка користев а Виолета поголемо од 6 нема ) . И сега за сега Слипи ги користам знае и сув да остане но некогаш си пропуште и од нив .. Мислам дека е до детето и спањето , моето многу немирно спие цело време мрда и се врте ... И тоа е помирена сум дека ке си менам пелени навечер и дека некогаш и скроз ке го пресоблечувам кога е утоп ..
Јас зимам едни за цело време, незнам зашто би зимала за денски за навечер. ОК се пелени е само мал калапот малце ама ќе ги истрошиме.
Јас натурал ги имам земено еднаш и баш се пријатни , само тоа и ја се зафркнав со бројките мал калап па ги истеравме некако не пропуштаа мн. Блиска тие слипи ектра ги користе и е баш задоволна и исплатливи биле
Епа за денски си користам бејбилов, а за навечер не ми се ок многу ми пропуштаа , така да за навечер си зимам слипи само поголеми броеви и супер сме а слипито оти ги зимам поголеми и не ми се за преку ден хахах и затоа користам едни за ден други на навечер