И јас сум задоволна од Sleepy особено цена/квалитет кога ќе споредам. Имаше некој попуст на сензитив во зегин 3 мкд доаѓаше една.
Da pisam samo iskustvo so pelenive od kiper Fiona, specijalno gi zemav tie babydream bidejki gi pofalivte kaj nas katastrofa se pokazaa em propustija em koga se polni pelenata stanuva kamen tvrda nekako imam cuvstvo deka se neudobni za bebeto, drugite od kiper sto ne pisuva nisto se razlikuvaat i vo vnatresnosta edni od drugi ( ke prikacam slika) se mnogu pomekani, podobri i ok se no sepak ke si ostanam verna na Violeta
Мене ептен ми се погодија бејбидрим, ни еднаш не пропушти. Ама сепак и до бебе зависи. Последно не најдов 4ка од нив п и јас земав виолета и задоволна сум.
Ми излегоа на инстаграм реков да споделам со вас. Молфикс се исто како Кан Бебе, ги користев за првото дете супер се покажаа не прокоснуваа воопшто.
Da mene violeta mi se super nikogas ne propustile a babydream ako si od sk imas vo kiper vo aerodrom kaj vucko.
Сѐ супер ама од 1цата толку пелени само за прематурче би се искористиле. Ние само едно пакетче, едвај и тоа го искористивме, многу го стегаа. Да не се излаже некоја идна мајка да купи толку многу и да не ги искористи.
Ги користев за ќерката на крајот пред да се одвикнуваме од пелени добро се покажаа, тенки се, а не пропуштаат и газето суво си беше. Сега сакам да земам за синко да пробам пак како ќе се покажат.
Кажете ми виолета и бејби лове со бројчиња како се? Од виолета 2 ни беа супер 3 секој ден ми пропушта неззз дали и се големи и незз од бејби лове кое брпјче да го земам
Памперс се најмали и ни одговараат, Виолета 2 се поголеми и ни пропушта секоја втора, бебе лав е 3ка и ни се многу големи не ги користиме сега за сега, пробав една и ми пропушти
Земав бејбу лове 2 ќе ги пробам до после, нас виолета 2 ни беа супер ама како да ја сечеа кај бутките затоа земав 3 а они пропуштааат секој ден, дали дека големи или што е незз