Немам друг бренд на пелени за да ти сликам за споредба. Имам само babylove 2 и 5. Инаку пошарени се премиумот и потенки, помеки.
Prvata slika e Babylove Nature, a na vtorata Babylove Premium. Premiumot se pomeki, potenki I imaat od pozadi lastice. Jas sum pozadovolna od Premium.
Dali nekoja majka se soochila so propushtanje na pelenite otkako ne se koristi shirok povoj?Otkako go trgnavme shirokiot povoj mnogu pochesto mi propustaat, sho ne bese sluchaj prethodno, a nemam smenato peleni.
Babylove Premium 4ka, tie se od 8 do 14 kg, a bebe e 7kg I 800g ,mislam deka seuste ne sme za 5ka. Mozebi so povojot poveke e stegnata I ne propustashe pelenata.
Babylove ги користиме од раѓање. Единствено имаат пропуштено кога требаше бројче да се менува од 3ка на 4ка. 4ката иако се од 8 до 14кг, ќерка ми ги користи од 6кг кога направи. Има 4+, земи пробај ги тие.
Кај нас виолета 2 е мала, виолета 3 голема и ваљда ради тоа и пропуштаа, бејби лове 2 се добри еве 2 дена ги користиме и не и пропуштиле, само и тие малце како кнап се
Мами ние користиме бабилове задоволна сум но 2-ката ни се кнап а 3-ката малце поголемки кога кака ни излага каката и лом се прави е сега да ми предложите пеленки кои се помали и добри за да земам додека не и бидат таман 3-кава
Колку кг има бебе? јас до денес користев виолета 2ка, веке има 5 кг, и се мислам какви да земам наредно бидејќи го стегаат исто кај ножињата.
И мојата пред 1 недела имаше 5 кг, затоа земав виолета 3 и тие и се големи и пропуштаат, земав сега бејби лове 2 кнап и се и тие ама не пропуштаат, стварно незз што да ти кажам, ни треба нешто измеѓу 2 и 3
Мамички ве молам за мислење.. Користиме Памперс Премиум, пробавме со актив бејби ама не ни одговара.. А веќе треба да се префрламе на 5ка а помалку пелени и веќе многу поскапи ни идат во однос на другите.. Некои слични баш сензитив пелени замена за овие.. Да напоменам дека и онака сме сензитив на кожата ..
Baby love Premium, jas se prefrliv od Pampers premium, na Pampers active baby ,pa na Babylove Premium I prezadovolna sum, meki se, tenki I ne propushtaat.